Geyik Sevdalıları Buraya

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Canım şunu söyleyeyim. Hiçbir erkek için ağlamaya değmez. Ayrıca telefonla yürütülen ilişki her zaman iyi olmaz. %90'ı biter. Bence benden sana bir abla tavsiyesi; uzun bir müddet hayatına kimseyi alma. Kafanı dinle, gez, dolaş... İnan bana öyle bir an gelecek ki sen bile inanamayacaksın canım hayatının aşkını bulduğuna. Hayatının aşkını arama, bırak o seni bulsun:eek:

işte buna katılıyorum canım önemli olan bi ilişkin olması değil sağlam bi ilişkin olması bunun içinde kendine biraz zaman tanı

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
İnan ben de bir zaman bu şekildeydim. Sonra bir saldım kendimi eşim karşıma çıktı. Tabii hemen yelkenleri suya indirmedim. Zamanla flört ettik ve 1 ay bile olmadan evlenme teklifi etti. Bunlar biraz da kendine bağlı.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.944
ne güzel .. ama işte yeneri bi nebze unutturur diye düsünüyordum ama hiç birşey kâr etmedi :(:(
ben hala seviyorum yeneri cünkü yenerle oldugum günlerim cok güzeldi cok şey yaşadık unutmak mümkün degiL
oda sevdi hemde cok biliyorum gene cıkıcak karsıma.. :gitme:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
benimde vadı daha önce telle konuştuğum biri 15 yaşında filandım olmuyo yani boşuna kafanı yorma tatlım:gul: sal gitsin

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
bak yine yener diyo ahhhh gençlik ah :)) canım daha yaşın çok küçük karşına onlardan daha çok sevebileceğin biri çıkacak unutma senin sevgini hakedecek kişi yanında olan kişi olmalı sende bunu zamanla anlayacaksın

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
ne güzel .. ama işte yeneri bi nebze unutturur diye düsünüyordum ama hiç birşey kâr etmedi :(:(
ben hala seviyorum yeneri cünkü yenerle oldugum günlerim cok güzeldi cok şey yaşadık unutmak mümkün degiL
oda sevdi hemde cok biliyorum gene cıkıcak karsıma.. :gitme:

En büyük yanlış bu aslında tatlım. Birini unutmak için biriyle başlama. İnan eskisinden daha çok üzülürsün. Arkadaşlarınla vakit geçir, ders çalış, kendine meşgale bul. İnan daha çok mutlu olursun. Bu zamanlarını inan çok arayacaksın canım. Evlenince evlendim oh bitti demiyorsun. Evliliği de her kişiyle düşünme lütfen. Evlilik çocuk oyuncağı değil. Karşındakini çok; ama çok iyi tanıman lazım ki o bile yeterli olmuyor. Aynı eve taşınınca anlıyorsun ki ben aslında tanımamışım:D:D

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.944
:bitter::bitter: banane işte yaaaaaa yener en iyisiydi :(
yener başkaydı hala öle icimde :gitme:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.944
En büyük yanlış bu aslında tatlım. Birini unutmak için biriyle başlama. İnan eskisinden daha çok üzülürsün. Arkadaşlarınla vakit geçir, ders çalış, kendine meşgale bul. İnan daha çok mutlu olursun. Bu zamanlarını inan çok arayacaksın canım. Evlenince evlendim oh bitti demiyorsun. Evliliği de her kişiyle düşünme lütfen. Evlilik çocuk oyuncağı değil. Karşındakini çok; ama çok iyi tanıman lazım ki o bile yeterli olmuyor. Aynı eve taşınınca anlıyorsun ki ben aslında tanımamışım:D:D
haklısın ama bilmiyorum yaa ufffff cok kurcalayan seyler var icimde :(
:gul:

Kız nasıl bir ilişki oluyor telefonla :kptmya:

:) bi anlasam..

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ne dalga geçiyonuz benle be:gul::gul:telle nasıl oldu biliyonuz mu arkadaşımla bi hat almıştıksonra bi akşam oturduk kafadan bi no sallıyoruz o geri arıyo sen kimsin neden aradın die sonra dalga geçiyoruz ahmet sen misin napıyosun filan tabi karşıdaki deliriyo çok komik diyaloglar oluyo bizde gülme kizine giriyouz çok komik oluyodu fırlamalık işte adam savcılığa verse noyu gerçi hatta pek sevmediğimiz birinin üzerineydi:gul::gul:sonra biri çıktı aayıp duruyo geri öle sohbet ederken baya bi süre konuştuk sonra bana seni seviyorum ayakları yaptı öle biraz konuştuk derken çok saçma şeyler oldu işte hattımı değiştirdim bitti gitti:) ama bak 15 yaşında oluyo bu olay ve 21 yaşındayım evlenmeden 1 ay önce facebooktan beni bulmuş bana msj atmıştı unutmamış:gul::gul::gul:

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Ay ilahi İlknur hiç güleceğim yoktu ya :gul::gul::gul:

Unutmamış da bravo yani:gul:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
valla öle bende çok şaşırdım bende aslında lise zamanı bitter gibiydim biraz ama o dönemde çoğu kişi böle oluyo :gul::gul: yinede güzel bi dönem evlendiğin an o fırtınalar bitiyo sanki limana çekiliyosun gibi:cicikadin:

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Evet canım öyle oluyor insan. Her yaş ayrı bir güzel ya:cicikadin:

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
evt ilk başlarda biraz zor oldu evliliğe alışmak bide 2 ay çalışmadım evdeydim eşiminde işleri çok yoğundu sanki terk edilmiş bi kaleye kapatılmış gibi hissettim kendimi dedim evlilik bu mu yani ama şimdi iyi allah a şükür allah bozmasın insanın yaşına göre herşeyi yaşaması en güzeli tabi

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Canım evde tek başına olunca anlamıyorsun ki evliliği. Ben hep çalıştım evlendiğimden beri. Birlite çıkıp, birlikte giriyrouz evimize. Evlendiğimizden bu yana sadece eşim 2 kez yurtdışına gitti. Onlarda da çok koydu zaten:(

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ayy ben hiç biyere gitmesini istemem benide alıp gitsin nereye gidecekse ama her zamanda uymaz tabi hele yut dışına

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
:DÖyle olmuyor ki canım ya. İş için gidiyor. Öyle gitmese bende yapışırım yakasına:D:D

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
doğru sende haklısın ya ben avatarımı değiştirmek istiyorum olmuyo nasıl yapıcammmmm

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar