Gençlik makyajı gözler

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Göz farı: Gençlik, gözlerinizin muhteşem görünmesi için fazla makyaj gerektirmeyen bir dönemdir. Unutmayın ki fazla makyaj gözlerinizin güzelliğini yok eder. Gölgelendirme için hafif, eğlenceli renklerle pastel, yumuşak, metalik ve biraz da canlı renkler deneyin.
Asla koyu renk gölgelerle göz şeklinizi değiştirmeye çalışmayın. Bu, gözlerinizin olduğundan daha küçük görünmesine neden olur. Kalın hatlı eyeliner veya kalem de sert bir görünüm verir. Bunun yerine, en sevdiğiniz farınızı göz çevrenize uygulayın. Daima az gölgeyle başlayın; yetmiyorsa eklemek, fazlasını silmekten daha kolaydır. Leylak veya lavanta tonlarından biri hemen herkeste güzel durur.
Rimel: Hem üst hem alt kirpiklerinize sürün, dışa doğru daha kalın uygulayın. Doğal bir görüntü sağlamak için kahverengi rimel kusursuzdur. Siyah fazla sert görünebilir.

Kaşlar: Doğru şekli bulmak önemlidir, ama şüphe duyuyorsanız kendi kaşlarınıza sadık kalın. Kalın ve doğal görünümlü ellenmemiş kaşlar yanlış alınmış kaşlardan daha güzeldir.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst