Genç kadın epilasyonda öldü

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
1414225573099.jpg


Genç kadın epilasyonda öldü

Tülay Kızılboğa, Ankara’da gittiği özel bir güzellik kliniğindeki lazer epilasyonu sırasında fenalaşıp hastaneye kaldırıldı.

Kalbi duran Tülay Kızılboğa, hastanedeki 3 günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Kız kardeşinin ihmal sonucu öldüğünü öne süren Gülay Kızılboğa, şu iddialarda bulundu: "Tülay, kardeşim Nurya ile birlikte gitmişti. Genel anesteziden sonra epilasyona başlamışlar. O esnada kardeşimin kalbi durmuş. Kalp masajı yapılıp çalıştırıyorlar. Nurya olayı fark edince çalışanlar ona bir şey koklatıp bayıltıyorlar. Tülay, acile kaldırılıyor, yoğun bakıma alınıyor. Ancak kurtarılamıyor."

GENEL ANESTEZİ YAPILMAZ

Ölümün genel anesteziden kaynaklandığını iddia ederek savcılığa şikâyette bulunan ailenin suçladığı güzellik merkezinde çalışan doktor Oğuz K. cerrah olarak lazer operasyonlarına katılmadığını söyledi. Oğuz K. şunları söyledi: "Kızılboğa fenalaşıyor, kalbi duruyor. O sırada klinikte olan anestezi uzmanı arkadaşımız kalp masajı yapıyor, kalbi çalışıyor. Sonra ben geldim. Kızılboğa panik atakmış. Klonezapam içeriği bulunan bir ilaç kullanıyor. Bu içerikteki ilaçlar Amerika'da yasaklandı."

Sabah
 

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Allah rahmet eylesin :utan:
Körü körüne gitmiş yazık :D
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst