Gelecek hafta sizi neler bekliyor?

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....

Astrolog Ümran Ensari, gelecek hafta neler yaşayacağınızı gün gün anlatıyor!


Astrolog Ümran Ensari, gelecek haftayı astrolojik olarak değerlendiriyor: 2-8 Ağustos haftasına oldukça güçlü ve hareketli enerjiler hakim olacak...

2 Ağustos Pazartesi: Ay Koç burcundan Boğa burcuna geçiyor. Ayın 11.15'e kadar boşlukta kalacağı bugün sabah saatlerindeki belirsizlik öğlene doğru yerini daha maddi ve güvenilir şartlara bırakıyor. Güven ihtiyacının ön planda olacağı yemeğe, güzel şeylere, rahatlığa ve lüks denebilecek şeylere ilginin artacağı bir gün.

Riskli yatırımlar yerine güven veren yatırımların tercih edileceği bir ortam oluşabilir. Borsa, altın gibi yatırım araçlarına ilgi artabilir. Bugün rahatımızla daha çok ilgilenmeli ve bize keyif veren şeylerle uğraşmayı tercih etmeliyiz.

Ayın Neptün'le yaptığı uyumlu açı yaratıcılık gerektiren sanatsal faaliyetlerle uğraşmak için bize uygun şartlar sunuyor. Bugün maddi konularla uğraşmak yerine hayallere ve sezgilere daha fazla yer verebiliriz. Akşama doğru ise Ay, Plüton arasındaki olumlu açı gizli konulara olan merakı uyandırabilir, güç kullanma ve şiddet arzularını arttırabilir. Olayları zorlamaktan kaçınmak gerekir.

3 Ağustos Salı: Ay, sabah saatlerinde Güneş'le sert bir etkileşim içine giriyor. Bu saatlerde enerji ve çatışmanın artacağı, rekabet arzusunun yükseleceği şartlar oluşabilir. Bu saatlere denk gelen işlerimizde rekabete ve çatışmaya hazırlıklı olmalıyız.

Barış ve huzur aradığımız konular yerine enerji gerektiren, adrenali yükselten çalışmalar için uygun bir zaman. Gün genelinde geçmişteki hatalardan ders alacağımız ve geleceğe yönelik umutlarımızla ilgili çalışmalar yapabileceğimiz şartlar oluşabilir.

4 Ağustos Çarşamba: Mars ile Jüpiter arasındaki sert etkileşim enerjinin ve agresifliğin artacağını, aşırı iyimser ve ya kötümser duyguların ön planda olacağını işaret ediyor. Bu astrolojik görünüm altında artan beklentiler, sabırsızlık ve acelecilik hiç de olumlu olmayan sonuçlar doğurabilir.

Mars- Plüton arasındaki sert açı ise fiziksel şiddettin artabileceğini, güç kullanma arzusu ve zorbalığın yıkıcı sonuçlar doğurabileceğini işaret ediyor. Bugün yaralanmalara dikkat etmek gerekebilir. Öfkeyi ve hırsları kontrol almakta yarar var.

Ay öğleden sonra Venüs'le uyumlu açı içine girerken Neptün'le de sert açı yapacak. Bu saatlerde kadınlarla ilgili konular hareketlenebilir, hoşgörü ve uzlaşma için olumlu gelişmeler olabilir.

Harcamalara dikkat edilmesi gereken bir zaman. Yine bu saatlerde kararsızlık ve belirsizlikler nedeniyle fırsatları kaçırmak da mümkün.

Ay akşam saatlerinde İkizler burcuna geçiş yapıyor, 7 Ağustos'a kadar bu burçta hareket ettiği sürede işler ve olaylar hızlanabilir. Bu günlerde konsantrasyon ve dikkat gerektiren işler yerine çabuk halledilmesi gereken konularla uğraşmak daha iyi sonuçlar verebilir. İletişimde hareketlenme, bilgi alışverişi ve olayların çabuk yön değiştirmesi söz konusudur.

5 Ağustos Perşembe: Öğleden sonra Ay- Merkür sert açısı altında alınan kararlarda zorlanmalar, konsantrasyon eksikliği, duygusallık ve mantık arasında çatışmalar artabilir.

Akşam saatlerinde Güneş- ay olumlu açısı meydana geliyor. Şartların daha olumluya doğru gelişmesi sonucu iyimserlik artabilir. Yeni başlangıçlar için olumlu bir zaman.
 
OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
6 Ağustos Cuma: Akşam saatlerinde Ay- Neptün uyumlu açısı altında sezgisel ve yaratıcı çalışmalar için olumlu çalışmalar yapılabilir.

7 Ağustos Cumartesi: Günün ilk saatlerinde Ay, Yengeç burcuna geçiş yapıyor. Önümüzdeki iki gün boyunca, duygusallığın, ailevi değerlerin, geleneklerin, toplumda güvenlik ihtiyacının kuvvetleneceğini işaret eden bir dönem. Bu günlerde evi, aileyi ilgilendiren konularda faaliyetler artabilir. Emlak alım satımı, tarım ve bitkileri ilgilendiren konularda çalışmalar yapılabilir.

7 Ağustos günü sabah saatlerinde Venüs, Terazi burcuna geçiş yapıyor. Venüs Terazi burcunda iken, ilişkiler ön plana geçer. Diplomasi gerektiren konular, ilişkilerde duygusallık, sosyal hayatta hareketlenme görülür.

Güzelliklere düşkünlük, beğenilme ve para harcama ihtiyacı artar. Sabah saatlerinde Yengeç burcundaki Ay, mars ile sert etkileşim içinde olacak. Sinirlilik, düşüncesiz ve aceleci tavırlar artabilir. Ameliyatlar için çok uygun olmayabilir.

Venüs- Uranüs sert etkileşimi öğlene doğru meydana geliyor. Bu saatlerde para piyasalarında olumsuz etkiler ortaya çıkabilir. İlişkilerde beklenmeyen değişiklikler görülebilir.

Sanatsal faaliyetlerde orijinallik artar. Ay- Merkür uyumlu açısı akşam saatlerinde meydana geliyor. Bu saatler, hafıza gerektiren işler ve iletişim kurmak için uygun olabilir.

8 Ağustos Pazar: Akşam saatlerinde Satürn- Venüs kavuşumu gerçekleşiyor. Bu zamanlarda ilişkilerde kalıcı adımlar atılabilir. Ciddiyet, direnç ve sorumluluk gerektiren işler için uygun bir zaman.

Türkiye'de neler olacak?

2 Ağustos: Borsada ve para piyasalarında hareketlilik artabilir. Özellikle adli konularda, düşman ülkeleri ve dış ilişkilerimizi ilgilendiren konularda düşmanlıklar ve şiddete eğilim görülebilir.

3 Ağustos: Yönetim, muhalefet, ekonomik konular, adalet ve dış ülkeleri ilgilendiren konularda kontrol ve güç kazanma arzusu yüzünden olaylar üzücü bir hal alabilir.

4 Ağustos: Sert olaylar yaşanabilir. Gerginlik ve rekabet artabilir. Güç kazanma arzusu yüzünden yurt genelinde sertlik ve şiddet eğilimi artabilir. Kazalar, terör olayları görülebilir. İklim ve doğa olayları yurdu etkileyebilir. Ekonomik konularda belirsizlik ve kaçan fırsatlar olabilir. Akşam saatlerinde olayların kontrolü daha kolay olabilir.

5 Ağustos: Komşu ülkeleri ve sınırlarımızı ilgilendiren konularda belirsizlik artabilir.

6 - 7- 8 Ağustos: Özellikle halkı ve ülke yönetimini ilgilendiren konularda beklenmedik sert olaylar yaşanabilir. Hava şartları olumsuz olabilir.

Yazan: Astrolog Ümran Ensari
 

ayser

Daimi Üye
Katılım
12 Aralık 2009
Mesajlar
6.699
Tepki
7.439
Puan
113
Yaş
68
Konum
Kartepe
Sıcak Bir Taraf Ta Hasret Bir Tarafta ödenecek Borçlar Bir Tarafta Yetiş Hızır Aleyhisselam Yetiş Daha Ne Kadar Sıkışacağım Yeter
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Bende bu hafta sandım atladım sazan gibi :kptmya:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst