Bebebao mu ne bizim gelin almış çok memnunduM
Mochi mi ne o mu
Birde giyilebilen var
Yurtdışından gelen olsa ordan getirt

Reklamdigil
Bebebao mu ne bizim gelin almış çok memnunduM
Mochi mi ne o mu
Birde giyilebilen var
Doğrudur Bnde yok bilgim yokBenim arkadas almişti o söylemişti beb birebir bilgim yok maya gelsin bahseder
Yuh canım biz kapıya koyuyoruz kapıcı kocam alıyor sabahlarıEvet oraya çöp kutusuna atıyorsun
Ben oglana tuvalet egitimine girişcem inşAllah varmı en kısa yoldan nasıl olduguDoğrudur Bnde yok bilgim yok
Bakıcaz canımm gece kalmayabilirler istemem belkiİlk günler annen kalacak mı?
Korbell şu an ebebek hepsiburadada indirimde torbası da indirimde bak istersen öyle aldım ben. Muadil torbası var daha ucuzzzKız bende sensörlü çöp kocası alcamda oorbell almicam onun bide kendine ait çöp torbası barmis kim ugrascakbenim alcagım muadil
Evettt ondan istiyorumm canımmGiyilebilir olanlar var onlara bak istersen
Bebebao var uygun ve baya kullanışlııM
Mochi mi ne o mu
Birde giyilebilen var
Bizim sokakta bile çöp konteynırı yok ndnmcmvm sizin gibi elit semtte değilizzzz hahSizin binada çöp odası yok mu?
Bizim öyle bn günlük atıyordum gerek olmadı korbele
Kızz linkle bakim beni çöpler içinBakıcaz canımm gece kalmayabilirler istemem belki
Korbell şu an ebebek hepsiburadada indirimde torbası da indirimde bak istersen öyle aldım ben. Muadil torbası var daha ucuzzz
Evettt ondan istiyorumm canımm
Bebebao var uygun ve baya kullanışlıı
Bizim sokakta bile çöp konteynırı yok ndnmcmvm sizin gibi elit semtte değilizzzz hahhahha
Kızz linkle bakim beni çöpler için
Muadil torbasınıda göster ama
zengolug heryerde bu gacinin ben daha giyinme odasını yeni öğrenen biri şoku atlatamadan
çöp odası çıktı bide
Kaç yaşında senin oğlanBen oglana tuvalet egitimine girişcem inşAllah varmı en kısa yoldan nasıl oldugukreşe yazdırcaz bez istemiyiler
Giderken çıkar sende kapı önüne koku olmasın diyeYuh canım biz kapıya koyuyoruz kapıcı kocam alıyor sabahları
Diger taraf çok rahattı tek daireydim çöpüm sorun olmuyordu burada koku olacak diye korkuyorum ikincide gelcek nasılsa lazım eve
Ennn elitBakıcaz canımm gece kalmayabilirler istemem belki
Korbell şu an ebebek hepsiburadada indirimde torbası da indirimde bak istersen öyle aldım ben. Muadil torbası var daha ucuzzz
Evettt ondan istiyorumm canımm
Bebebao var uygun ve baya kullanışlıı
Bizim sokakta bile çöp konteynırı yok ndnmcmvm sizin gibi elit semtte değilizzzz hahhahha
2,5 yaşında galibaKaç yaşında senin oğlan
Kız linkleri sildim reklam oluyorda ne dicem çöp kovasına normal poşet olmuyormu
Daha küçük sanki ya2,5 yaşında galiba2 yaşını 4 ay geçti
Ama okula gidecek hic güccük deil bence belçikada ablamın bebeler 2,5 yasında basladı hepsiDaha küçük sanki ya
Çocuktan çocuğa değişiyorAma okula gidecek hic güccük deil bence belçikada ablamın bebeler 2,5 yasında basladı hepsi
Vala oyun gruplarına götüremiyorum vereceğim yerle aynı saati 350 diyor pahalı geldi diger türlü alışsın hem önce yarım gün vercez kış başıda seneye full giderÇocuktan çocuğa değişiyor
3 olmadan mı vercen tam 3te mi
Oyun grubuna götürüyor musun
Bizim okul bez bırakmayınca yapıyor
Tabi evde aile
Bnm kız 28 aylıktı başladık
Yok normal poşet olmazzzKız linkleri sildim reklam oluyorda ne dicem çöp kovasına normal poşet olmuyormu
Kokuyu hapsedenler canım işte anneler olarak hepimiz bunu aldık. Hatta bi arkadas kedisinin kumunda kullanıyor baya memnun sıfır koku. Bez çöpü konusunda en iyisi Bu marka. Senin dediğin ne hiç bilmiyorum vallaj@Maya. kız bu sensörlü değilmi normal kova bı pedallı ben sensörlülerden arıyorum heycanlanıp siparis vercegdim
Eh ilk çıktığında buydu evet ama şimdi daha ileri teknolojikler falan cıktı akıllı çöp kovası diye geçiyorYok normal poşet olmazzz
Kokuyu hapsedenler canım işte anneler olarak hepimiz bunu aldık. Hatta bi arkadas kedisinin kumunda kullanıyor baya memnun sıfır koku. Bez çöpü konusunda en iyisi Bu marka. Senin dediğin ne hiç bilmiyorum vallaj