Gebitolar, Taze Anneler, Anneler, Eski Anneler

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.773
ev işlerini zaten uyudukça sırayla yapıyorum.
İlerde benim gelinim olursa cidden kendi
Yaşadıklarımı ona yaşatmam.
Ilımlı sakin kibar hoşgörülü
Kayınvalide olucam.
Birazda gülelim.
:komik:
Hadi bakalımmm insallah ama tersi oluyor ne hikmetseee :) benim kaynanam ilk tanısmada bende annesiz büyüdüm diyerekten konuya bir girişi vardı birde çıkışımız vardı ben daha 6. Aylık gelinlken Allah muhafaza hahahahah tüfekler çekildi kavga dövüş haha kendimizi evsiz barksız eşyasız sokakta bulduyduk :)

Antepliseda

Daimi Üye
Tepki
16.819
Günlük yıkamıyor musun bebeyi yağlama yogurtlama masaj vs yokmu
Şimdi göbek bağı düşünce geçen cumartesi kayınvalide ve benim annem banyoda ikisi yıkadı . Kayınvalide sağolsun hep ağırlanma hürmet istediği için. :koptum:
ilk banyosu oldu.
size dediğim gibi her kafadan bi ses çıkınca her konuda bizim evde bir macera var .
Annem bi sonraki geldiğimde
Ben yıkarım.
dedi.
Bebek yağını almıştık.
Onu sürdüm ben .

Antepliseda

Daimi Üye
Tepki
16.819
Hadi bakalımmm insallah ama tersi oluyor ne hikmetseee :) benim kaynanam ilk tanısmada bende annesiz büyüdüm diyerekten konuya bir girişi vardı birde çıkışımız vardı ben daha 6. Aylık gelinlken Allah muhafaza hahahahah tüfekler çekildi kavga dövüş haha kendimizi evsiz barksız eşyasız sokakta bulduyduk :)

Ben eminim.
Kendi düşüncem öyle.
evleri bile uzakta olsun.
:):D:koptum::utan:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.773
Şimdi göbek bağı düşünce geçen cumartesi kayınvalide ve benim annem banyoda ikisi yıkadı . Kayınvalide sağolsun hep ağırlanma hürmet istediği için. :koptum:
ilk banyosu oldu.
size dediğim gibi her kafadan bi ses çıkınca her konuda bizim evde bir macera var .
Annem bi sonraki geldiğimde
Ben yıkarım.
dedi.
Bebek yağını almıştık.
Onu sürdüm ben .
Kız sen niye yıkamıyorsun bebe rahatlar gazını daha rahat atar daha rahat uyur küflenecek çocuk :D küveti yokmu fileli yatır ona mis her gün yıkadıgında şampuan kullanmasanda olur cildine gerek yok su deysin yeter

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.773
Sürekli yıkamazsan eklem yerleri bogum yerleri pişik olur oraları iyi yıkaman lazım daha dogum mukozaları bile çıkmamıştır hemde kafasını sürekli temiz tut ki konak olur sonra gene sen uğraşırsın, dilinide temizliyor öusun? Mamada veriyorum diyorsun dil fırçaları var silikon yumuşak
Anam bak sana bi resim atayım oğlan her açısımda işemedigi yer kalmadı ve üstüme sıçmadıgı yer kalmadı sen yıkamadan nasıl yapıyorsun migrenim tuttu haha

Ekli dosyalar

• IMG_5010.jpeg
    IMG_5010.jpeg
    583,5 KB · Görüntüleme: 30

Antepliseda

Daimi Üye
Tepki
16.819
Kız sen niye yıkamıyorsun bebe rahatlar gazını daha rahat atar daha rahat uyur küflenecek çocuk :D küveti yokmu fileli yatır ona mis her gün yıkadıgında şampuan kullanmasanda olur cildine gerek yok su deysin yeter

Arkadaşlar belki ben anlatınca bi şeyleri şaşırıyor olabilirsiniz.
ama benim hayatımda durumumda
Maceralı.
kayınvalide tarafı en ufak bi
Şeye tuhaf yorum yapıyor.
Bebeğide yıkadığımı anlasa duysa eminim ben
Bi laf daha kazanırım.

En basitinden o saat 9 buçuk 10 arası burdaydı umut uyurken çiş yapmış .
Azcık giysisine değmiş.
Normal yani böyle olması .
ona bile hemen altı ıslak ha ıslak ha
Diye sorguluyor .

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.773
Arkadaşlar belki ben anlatınca bi şeyleri şaşırıyor olabilirsiniz.
ama benim hayatımda durumumda
Maceralı.
kayınvalide tarafı en ufak bi
Şeye tuhaf yorum yapıyor.
Bebeğide yıkadığımı anlasa duysa eminim ben
Bi laf daha kazanırım.

En basitinden o saat 9 buçuk 10 arası burdaydı umut uyurken çiş yapmış .
Azcık giysisine değmiş.
Normal yani böyle olması .
ona bile hemen altı ıslak ha ıslak ha
Diye sorguluyor .
Sana bişey söylim ozaman bizim söylediklerimiz yeni anne tecrübeleri kayınvadeler cocuk büyüteli 25-30 yıl geçmiş o yılla bu yıllar bir olabilir mi? Konuşsun dursun ha çok duymak istemiyorsanda sınırını çizgini çekmelisin. Aile kurmak istiyorsanız evliligin saglamlaşsın istiyorsan uygun bir dille eşinede söyle bu şekilde eşin ailesiyle aile olmuş olacak her zaman sizinle bir aile kurmuş olmayacak.. üzgünüm ama benim bakış açımda fıtratımda böyle :)

Antepliseda

Daimi Üye
Tepki
16.819
Sürekli yıkamazsan eklem yerleri bogum yerleri pişik olur oraları iyi yıkaman lazım daha dogum mukozaları bile çıkmamıştır hemde kafasını sürekli temiz tut ki konak olur sonra gene sen uğraşırsın, dilinide temizliyor öusun? Mamada veriyorum diyorsun dil fırçaları var silikon yumuşak
Anam bak sana bi resim atayım oğlan her açısımda işemedigi yer kalmadı ve üstüme sıçmadıgı yer kalmadı sen yıkamadan nasıl yapıyorsun migrenim tuttu haha
Yani şimdi ilk çocuğum ya daha biliyorsunuz.
Aile içinde kimse bana öyle bir ürün olduğundan bahsetmedi..
O yüzden bilmiyorum..

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.773
Kaynana kış dönemi hasta olup üşütmesinden tedirgin oğlumun.
annem sen üzülme
Kafanı takma
Boşver ben geldikçe yıkarım diyor.
Bende kış bebesi büyüttüm hiçte bişey olmadı hatta kışın buz gibi havada bebek arabasında uyuttum kapı önlerinde bağşıklıgı güçlensin diye sen hiç avrupayı görmüyormusun karda kıyamette dışarda bırakıyorlar cocukları :)

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.773
Yani şimdi ilk çocuğum ya daha biliyorsunuz.
Aile içinde kimse bana öyle bir ürün olduğundan bahsetmedi..
O yüzden bilmiyorum..
Biz bahsediyoruz işte canım ne bilsin kaynanan dil fırçasını :D birde bebekler genelde burnundan nefes alır ağızdan alamazlar hergün izotonik su ilede aspiratör yapmam gerekiyor ani ölümler ondan oluyor

Antepliseda

Daimi Üye
Tepki
16.819
Sana bişey söylim ozaman bizim söylediklerimiz yeni anne tecrübeleri kayınvadeler cocuk büyüteli 25-30 yıl geçmiş o yılla bu yıllar bir olabilir mi? Konuşsun dursun ha çok duymak istemiyorsanda sınırını çizgini çekmelisin. Aile kurmak istiyorsanız evliligin saglamlaşsın istiyorsan uygun bir dille eşinede söyle bu şekilde eşin ailesiyle aile olmuş olacak her zaman sizinle bir aile kurmuş olmayacak.. üzgünüm ama benim bakış açımda fıtratımda böyle :)
Daha geçen salı tartışma oldu
Annem burda kalıyorken
Ortalık sarpa sardı
Soğukluk oldu..
bana hep sakin kal
Sabret .
diyorlar

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.773
Daha geçen salı tartışma oldu
Annem burda kalıyorken
Ortalık sarpa sardı
Soğukluk oldu..
bana hep sakin kal
Sabret .
diyorlar
Biraz adapte olman lazım seninde anneligine sen büyüteceksin çok istiyorsa kendi bitane daha doğursu boşver yaa ben gelemem vala heralde saç baş dalar kapıya koyardım haha

Antepliseda

Daimi Üye
Tepki
16.819
Biz bahsediyoruz işte canım ne bilsin kaynanan dil fırçasını :D birde bebekler genelde burnundan nefes alır ağızdan alamazlar hergün izotonik su ilede aspiratör yapmam gerekiyor ani ölümler ondan oluyor
Aman ne bileyim ki ben
Eşimde bilmiyordur bence bunları,

Antepliseda

Daimi Üye
Tepki
16.819
Eee görümcem asıl hemşire böyle bi şeyi oda demedi .
:komik:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.773
Aman ne bileyim ki ben
Eşimde bilmiyordur bence bunları,
Eczanete kapsül olarak satılıyor bitane bitane günlük burnuna sıkcan aspiratörle çekcen ağzınla :) anlatımlı resim atıyorum bak

Ekli dosyalar

• IMG_7290.jpeg
    IMG_7290.jpeg
    42,3 KB · Görüntüleme: 24

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar