benim philips aventin almıştım ikili böyle. Veren de oldu değişik markalardan şimdi gider çocuğum bakkal emziği tutarhah
benim philips aventin almıştım ikili böyle. Veren de oldu değişik markalardan şimdi gider çocuğum bakkal emziği tutarhah
Benim oglan 14 aylıkken bile gazı sıkışıp çıkaramadıgı geceleri biliyorumOğlanda 4 aylıktı başlamıştım
Kızda 6 da başladım ama yemedi 1 yaşta yaptık desek yeri
Duruyorsa verme zaten sütün yetmiyor galiba mamada verdigini sögledin bu sefer seni bırakır ilk 6 ay anne sütü çok önemli sık sık emzir kaynanabitterŞimdilik sakin .
Benimki morarıyordu ağlamaktan per perişanlıktıEvet rahat görünüyor senin anlatımına
Gazı olsa uyutmaz
Bnm oğlan uyurdu mesela ama gaz olunca çok ağlardı ıkınırken kıpkırmızı olurdu
Hergün kaka yapıyor mu?
Çişli bez sayısı nasıl
Kalça çıkıklığı filminide unutma yenidogan dönemi oluyor aklıma geldiEvet.
uygundu fiyatı
unutmamKalça çıkıklığı filminide unutma yenidogan dönemi oluyor aklıma geldi
evet mama da veriyoruz bazen doymuyor .Duruyorsa verme zaten sütün yetmiyor galiba mamada verdigini sögledin bu sefer seni bırakır ilk 6 ay anne sütü çok önemli sık sık emzir kaynanabitter
3 ayına kadar mı süresi var hatırlayamadım orasını @Bitterçikilata sen bilirsin ama özele gidiyorsan pahalı olabilir devlette yaptır istersen randevu hemen bulamazsın zatenunutmam
Hemen mi olmalı yoksa tarihi zamanı var mı ?
Biz kırk çıkınca çocuk doktoruna gitcektik çağırmıştı zaten kontrole.
kırkımız aralık ayında çıkıyor .
Hesapladık.
Su veriyonmu bebiseevet mama da veriyoruz bazen doymuyor .
![]()
![]()
40 çıkınca kontrol diyorlar ama muayene ücreti ödeniyorunutmam
Hemen mi olmalı yoksa tarihi zamanı var mı ?
Biz kırk çıkınca çocuk doktoruna gitcektik çağırmıştı zaten kontrole.
kırkımız aralık ayında çıkıyor .
Hesapladık.
Her Dr farklı oluyor biz 40 çıkınca yaptırdık3 ayına kadar mı süresi var hatırlayamadım orasını @Bitterçikilata sen bilirsin ama özele gidiyorsan pahalı olabilir devlette yaptır istersen randevu hemen bulamazsın zaten
Sen sık sık emzirevet mama da veriyoruz bazen doymuyor .
![]()
![]()
Ben tuzla dövlette yaptırmıştım bizimkide 1 aylıktı galiba çok küçüktüde şeyi soruyor seda yani kaç ayına kadar yaptırılabiliyor diye galiba ben öyle anladımHer Dr farklı oluyor biz 40 çıkınca yaptırdık
Devlette sıra bulmak ne mümkün
2 yaştı gaz sıkışmasından hastanelik oldukBenim oglan 14 aylıkken bile gazı sıkışıp çıkaramadıgı geceleri biliyorum
Yani yine bile söyledigin gibi 1 yaştan önce kuru fasulye vs mercimek falan tüketmedim
İkinci kaynanasıda geldiSen sık sık emzir
Eğer mamaya çok alışırsa emmeyi istemez
Şöyle memeyle biberon akışı aynı olmuyor
Hatta meme reddi için kaşık biberon öneriliyor
Onu Dr belirliyor ya şu kadar vakti var yaptır gibisindenBen tuzla dövlette yaptırmıştım bizimkide 1 aylıktı galiba çok küçüktüde şeyi soruyor seda yani kaç ayına kadar yaptırılabiliyor diye galiba ben öyle anladım
Ayyy Vallahi bizde öglee varya cinlerim gelirdi gece ağla ağla helak olurdu2 yaştı gaz sıkışmasından hastanelik olduk
Ama bizimki kaynanalık mu gızzz aşk olsunİkinci kaynanasıda geldi
Süt arttırıcı çaylar var sedacım eczanelerde bir göz at istersen internettende
Gaz fena ya amanAyyy Vallahi bizde öglee varya cinlerim gelirdi gece ağla ağla helak olurdu
Ay Bnm yok diye bn abandım süt arttırıcı diyeİkinci kaynanasıda geldi
Süt arttırıcı çaylar var sedacım eczanelerde bir göz at istersen internettende