Friends -1994

OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
Yeniden başladım bu diziye ya çok tatlılar :puan:

trytguyu.jpg


v6tbyun.jpg


xetrcfyguhıju.jpg
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
Bölümlere konuk olan ünlülerden bazıları ;)

ıyu.jpg
tdryug.jpg
ytfujyuı.jpg
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
9.Sezona geldim :cufcuf: Ama ilk sezon sevdiğim Monica'ya sezondan sezona geçerken uyuz oldum bu iyi olmadı keşke hafızamda ilk haliyle kalsaydı :vurunbeni: Şu 6 kişi içinde arkadaş gruplarının samimiyetini dostluk hislerini bozan bir karaktere dönüşmüş sanki. Herkes birbirinin derdiyle sevinciyle içten bir şekilde yanında olurken o sanki duygu anlamında olaylardan kopuk gibi. Monica dedikodusu yapayım azıcık fıtık etti beni :kopkop:haha:kopkop: Chandler ile birlikte yaşayacakları zaman Rachel'i evden bir anda göndermek isteyip sonra üzülmedi ağlamadı altı yılın ardından bir damla gözyaşını hak etmedim mi diye mıy mıy söylenmesini de sevmedim. Durup dururken kızı ortada evsiz bıraktı ve bu normalmiş gibi gösterildi garipti doğrusu biri de deseydi keşke kız böyle mi gönderilir evden diye :165: Benim artık yeni arkadaşım/sevgilim var hadi sen git tavrı var gibi hissettim hoşuma gitmedi. Ayrıca Chandler ile sevgili olmaya başladıklarından beri Chandler karakteri acayip sönükleşti eskisi gibi değil resmen caanım karakter yok oldu. Chandler karakterinin katili kesinlikle Monica :rujsigara: Chandler'ı o kadar severdim onun bile birkaç sezondur sahnelerini atladığımı fark ettim :( Monica'da şeyi de sevmiyorum kendi istediği bir şey olmadığında sanki herkesten nefret edip bir anda sizi istemiyorum deyip hayatından çıkarabilir gibi bir tip. Evlenip diğerlerinden kopup evli tiplerle takılmak istediği yerlerle iticiydi sanki diğerine sizinle işim bitti der gibi. Diğer beşli birlikteyken ilk sezonlardaki gibiler Monica niye sevimsizleşmiş anlamadım. Bu karakterin bu hale geleceğini hiç tahmin etmemiştim.

Keşke Chandler Janice ile evlenseydi çok gülerdik o hallerine :haha: Monica ve Chandler umutsuz bir anlarında 40 yaşında bekarsak birbirimizle evleniriz demişti Richard ile evlenen Monica'yı izlerken ona son umudumu da kaybettim hisleriyle bakan Chandler'ın düğünü sabote etmeye çalışıp krizlere girmesini diğerlerinin onu sakinleştirmeye çalışmasını ve bekar öleceğim son kalemde yıkıldı derken bir anda ortaya "Oh My God" diyen Janice'ın çıkıp "Kaderinde ben varım benden kaçamazsın Biiing" demesini isterdim. Onun tuhaf gülüşüne gözlerini pörtleten Chandler'ın "Oh... My... God!" demesi fena olmazdı valla çocukları da Janice gibi olurdu bunların kesin :krizz::krizz::krizz:

Bu arada Joey'in Rachel'dan hoşlanması ve bunun işleniş şekli güzeldi hiç sırıtmadı ve seviyesi çok güzel korundu sevdim. Bir de Joey cıvımaya çoook müsait bir karakter ona rağmen güzeldi hatta izlerken olsalardı keşke çok tatlı olurlardı dedim ama Rachel hamileydi o sırada tüh :puan:Rachel hamileyken Ross'un halleri de kötüydü hani Rachel'ı çok seviyordu bu adam çocukları olacak yıllarca sevdiğini söylediği kadınla biz ne olacağız demek yerine kızlarla çıkıp durdu. Benim kafamdaki Rachel&Ross ilk sezonlardaki güzelliğini kaybetti maalesef
 
Son düzenleme:
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
Nasıl bir replikmiş ya Matthew Perry cidden de hepsinden önce vefat etti :( Chandler üzdü valla yalan yok dizideki en sevdiğim karakterlerin başında geliyordu.

ggg.jpg
 
Son düzenleme:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst