Fransız Usûlü Güzelleşin

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Zamanla yarışırken, cildimize vakit ayırmakta zorlanıyoruz değil mi? Bu nedenle evde uygulanan pratik bakım ürünleri günden güne popüleritesini arttırır oldu. Fransız kozmetik uzmanlarının yarattığı, evde uygulayabileceğiniz profesyonel bir maskeden, La Joviale Bio Profuse 5‘ den bahsetmek istiyorum.


lj.jpg



Havlu Maske Teknolojisi ile Evde Bakım Keyfi

Bio Profuse 5 maskenin amacı cildin nemlendirilmesini sağlayarak, yaşlanmaya karşı mücadelede hem pratik hem de profesyonel bir bakım sunmak. Bu nedenle içeriğinde; kırışıklıkların giderilmesine yardımcı, sıkı ve gergin bir cilt için Kolajen, Soya ve Beyaz Dut özleri ile güneş ışınlarının (UVA) yol açtığı oksitlenmeye karşı koruyucu C Vitamini ile Tocopherol Acetate bulunmakta. Evde uygulamaya alışkın olduğumuz krem maskelerden ise birçok farkı var.

Bunların başında ise havlu maske teknolojisi ile geliştirilmiş olması yer alıyor. Yani kullanmanız için tek yapmanız gereken paketi açıp ıslak mendil şeklindeki ürünü yüzünüze oturtmanız. Ürünün havlu maske olarak tasarlanmasındaki amaç ise içerisindekilerin cilt hücrelerinde doğrudan ve köklü bir etki yaratarak cildin nemlendirilmesinden maksimum verim almak.

2.jpg


mask1.gif


1.Adım: Paketi açın ve maskeyi çıkarın.

mask2.gif


2.Adım: Göz, burun ve ağız deliklerine dikkat ederek maskeyi yüzünüze yayıp 15-20 dakika bekletin

mask3.gif


Kalan özleri cilde yedirin. Küre başladığınız ilk hafta iki, kalan haftalarda ise birer maske uygulamanız önerilir.

- En güzel tarafı ise pratik kullanımı ve uygulama sonrası yıkama gerektirmemesi sayesinde etrafa bulaşma, ziyan olma gibi dertleriniz kalmıyor.

- Islak mendil şeklinde tabir ettiğim özelliğin asıl adı ise nemlendirilmiş maske olarak geçmekte. Bunun avantajı ise vitaminlerin koruyucu bir tabaka halinde cildi sararak yorgunluk, hava kirliliği ve elastikiyet kaybını silmesine ek olarak yüzün en uç noktalarına ulaşıp her noktayı eşit miktarda nemlendirmesi. Bu sayede akşama aniden çıkan bir daveta çok daha dinlenmiş bir ciltle katılabiliyorsunuz :)

Dakikalarla yarışırken ışıltısını kaybetmek istemeyenlere önerilir :)

Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst