Firinda Kuşkonmaz Lilav´dan

Lilav

Daimi Üye
Katılım
28 Haziran 2010
Mesajlar
22.427
Tepki
21.987
Puan
113
Yaş
40
Konum
Almanya

Malzemeler:
Kuskonmaz
seker
zeytin yagi
baharat
Yapilisi:
*Kuskonmazlarnn disindaki kismi bir sebze soyacagi yardimiyla soyun.
*Kök kismindan 3-4 cm’lik bölümü kesin.
*20 dakika sekerli ve tuzlu suda haslayin.
*Yaglı kagıt serdiginiz bir tepsiye dizin.
*Zeytinyagini üzerlerine gezdirip istediginiz baharatlari serpin
*Önceden izgara konumunda 200 dereceye isitilmis firinda kizarana kadar pisirin.
*Et yemeklerinin yaninda servis yapin afiyet olsun
 

ZiLeY

Daimi Üye
Katılım
4 Nisan 2011
Mesajlar
2.026
Tepki
1.845
Puan
113
Yaş
36
Konum
EsK
bunu merak etmıstım hıc duymamıstım daha önce elline saglık valla tadını merak etmedım degıl yanı
 
OP
Lilav

Lilav

Daimi Üye
Katılım
28 Haziran 2010
Mesajlar
22.427
Tepki
21.987
Puan
113
Yaş
40
Konum
Almanya
tadi cok güzel canim bende gecen marketten aldim bugünde yaptim:D
 

ZiLeY

Daimi Üye
Katılım
4 Nisan 2011
Mesajlar
2.026
Tepki
1.845
Puan
113
Yaş
36
Konum
EsK
en kısa zamanda bende denim benımkı kesın yemez ama ben severım sebze cesıtlerını
 
OP
Lilav

Lilav

Daimi Üye
Katılım
28 Haziran 2010
Mesajlar
22.427
Tepki
21.987
Puan
113
Yaş
40
Konum
Almanya
aslinda bir cok cesidini yapiyorlar benim icin bu kolay geldi tadi süperdi:D
sizde varmi bilmiyorum tavuk baharati oluyor ya zuzu icinde ondan döktüm ben cok yakisti.
 
H

Hera

Misafir
aslinda bir cok cesidini yapiyorlar benim icin bu kolay geldi tadi süperdi:D
sizde varmi bilmiyorum tavuk baharati oluyor ya zuzu icinde ondan döktüm ben cok yakisti.


Var tatlım Türkiyede de tavuk baharatı eminim çok daha güzel olmuştur onunla iyi yapmışsın eline sağlık en kolayı buysa bende senin bu tarfinden yaparım evde
 
OP
Lilav

Lilav

Daimi Üye
Katılım
28 Haziran 2010
Mesajlar
22.427
Tepki
21.987
Puan
113
Yaş
40
Konum
Almanya
Ben hiç yapmadım tadını çok merak ettim şimdi
Şurdan bir ısırık alayım mı lilavım:cokkomik:
Ellerine sağlık canım
oy oy bir isirik diyor hepsini veriyim canim benim

Var tatlım Türkiyede de tavuk baharatı eminim çok daha güzel olmuştur onunla iyi yapmışsın eline sağlık en kolayı buysa bende senin bu tarfinden yaparım evde

heracim benimde o aklima geldi tarifte istege göre baharat diyordu zeytinyagiyla karistirdim cok yakisti mutlaka dene:evet:
 

okypete

Daimi Üye
Katılım
2 Ekim 2010
Mesajlar
16.867
Tepki
19.396
Puan
113
Konum
antalya
geçen gün markette baktım. küçük bir demet kuşkonmaz 23 ytl. burada feci pahalı. bende hiç tadmadım. merak ediyorum şunu. kıyıp paraya alacağım bir gün:)
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
Kuşkonmaz karizmatik bir malzeme işime çok yarar aslında ama önce kendime kuşkonmazı alıştırmam lazım bu tarifi denersem severim herhalde gözüm tuttu çünkü sağol canım eline sağlık :foto:
 
OP
Lilav

Lilav

Daimi Üye
Katılım
28 Haziran 2010
Mesajlar
22.427
Tepki
21.987
Puan
113
Yaş
40
Konum
Almanya
Lilavcım bu kuşkonmaz tadı ekşi değil mi tabi pişmemiş hali
canim cigken yenmiyor ekside degil benim bildigim ama pisme suyuna seker konmassa acilik var o yüzden mutlaka konulmali:lilav:
geçen gün markette baktım. küçük bir demet kuşkonmaz 23 ytl. burada feci pahalı. bende hiç tadmadım. merak ediyorum şunu. kıyıp paraya alacağım bir gün:)
ben bir demete 3euro verdim cok diyordum 23 ytlmi:sok
cok o yaaaaa altinmi bu anacim
ama konserveside oluyor tadida ayni neredeyse:lilav:

Kuşkonmaz karizmatik bir malzeme işime çok yarar aslında ama önce kendime kuşkonmazı alıştırmam lazım bu tarifi denersem severim herhalde gözüm tuttu çünkü sağol canım eline sağlık :foto:

nkcim mutlaka denemelisin tadi cok güzel ben cok begeniyorum hic birsey yapmassan sade haslayip bile yiyebiliyorum:eek:ys:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst