Fırfırlı Gömlek Modelleri.

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
r3JLZa.jpg


Günümüz gömlek modellerine her geçen gün yenileri eklenmektedir. Bunlardan birisi de fırfırlı gömlek modelleridir. Özellikle bayanlar tarafından sıkça tercih edilen bu gömlek modeli sayesinde şık ve modern izlenimleri uyandırmak oldukça kolay olacaktır.

Yeni Trend Fırfırlı Gömlekler

Gelişen giyim modasına göre ayak uydurarak tercihlerimizi gerçekleştirmekteyiz. Son günlerde vitrinlerde sıkça karşılaştığımız fırfırlı gömlek modelleri uzun süre popülerliğini koruyacak gibi duruyor. Peki, fırfırlı gömlekler neden bu kadar çok tercih ediliyor ve fırfırlı gömleklerde ne gibi seçenekler bizlere sunulabiliyor.

Bol Seçenek İmkanı

Bu tip gömlekler son zamanlarda özellikle kadınlar tarafından çok sık tercih edilmektedir. İş yerlerinde özel davetlerde kokteyllerde düğünlerde ve bunun gibi organizasyonlarda fırfırlı gömleklerin giyilebiliyor olması bu tip gömlekleri daha cazip hale getiriyor. Kullanım alanı bu kadar geniş olunca da firmaların üretimleri artırmaları bizleri şaşırtmadı.

Fırfırlı Gömleklerde Renk ve Desenler

Fırfırlı gömleklerde dilediğiniz renkte gömleği bulmanız üretimler sayesinde mümkün kılınmaktadır. Fakat şunu belirtmek gerekir ki davet ve iş yerleri kullanımına en uygun olan renk beyaz gibi görünüyor. Çoğu ortama ayak uydurabilen beyaz renk fırfırlı gömlekler ile şıklığınızı konuşturabilirsiniz. Ayrıca sizlere onlarca desen seçeneği de sunuluyor. Çizgisel motifli fırfırlı gömlekler ise aralarında en çok rövaşta olan model diyebiliriz.

7qymML.jpg


P0O3Pd.jpg


gq9lZ0.jpg


ZZON7o.jpg


oj6QrR.jpg


ldbYvg.jpg


V03pvj.jpg
 

Ekli dosyalar

  • 1.jpg
    1.jpg
    18,7 KB · Görüntüleme: 0
  • 3.jpg
    3.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 0
  • 4.jpg
    4.jpg
    63,3 KB · Görüntüleme: 0
  • 5.jpg
    5.jpg
    47 KB · Görüntüleme: 0
  • 7.jpg
    7.jpg
    54,6 KB · Görüntüleme: 0
  • 8.jpg
    8.jpg
    64,3 KB · Görüntüleme: 0

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst