Fenerbahçe 'Yokum' diyor

Oruc

Daimi Üye
Katılım
17 Temmuz 2008
Mesajlar
2.598
Tepki
2.379
Puan
113
Yaş
48
Konum
izmir
Fenerbahçe 'Yokum' diyor

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz F.Bahçe, Kadıköy'de ağırladığı Arsenal'e 5-2 yenilerek gruptan çıkma şansını azalttı. Geçen sezon evinde Avrupa'nın devlerini dize getiren Kanarya, daha 12. dakikada 2-0 geri düştü. Silvestre'nin kendi kalesine attığı golle umutlanan Kanarya, Diaby, Song ve Ramsey'in sayılarıyla şoka uğradı. D.Kiev'in Porto'yu yenmesi Fener'in UEFA'ya gitme şansını da zora soktu.

Şampiyonlar Ligi'ne kötü bir başlangıç yapan ve geride kalan 2 maçta sadece 1 puan elde edebilen F.Bahçe, bu kez de sahasında Arsenal'e 5-2 gibi farklı bir skorla mağlup oldu. Geçen yıl Devler Ligi'nde çeyrek final oynayan Sarı-Lacivertliler, çıkış maçı olarak görülen Arsenal karşılaşmasında erken yediği gollerle yıkıldı.

Aslında F.Bahçe özellikle sağ kanattan yapılan bindirmelerle oyuna hızlı başladı. 4. dakikada Gökhan ortaladı, Uğur düzeltip vurdu, ama top şanssız bir şekilde Almunia'ya çarparak geri döndü. Ne var ki 11. dakikada defansın ofsayt diye duraksadığı pozisyonda Adebayor'un plasesiyle Arsenal 1-0 öne geçti.

Kadıköy'de şok yaşanıyordu ki 1 dakika geçmeden araya atılan bir pas, Volkan'ın koruduğu kalede golle sonuçlandı. Çalımlarla ceza alanına sokulan Walcott skoru 2-0'a taşıdı. İlk 12 dakikada gelen goller Şükrü Saracoğlu Stadı'nı adeta sessizliğe gömerken her şeye rağmen F.Bahçe yavaş yavaş kendini toparladı.

15'te Semih, Almunia ile karşı karşıya kaldı, fakat son vuruşu yapmakta gecikti. Semih bir dakika sonrasında da müsait pozisyonu çok kolayca harcadı. Bunlar golle sonuçlansa Sarı-Lacivertliler hem beraberliği yakalayacak hem de geriden gelen takım olarak moral kazanacaktı.

Temposu hiç düşmeyen mücadelenin 20. dakikasında nihayet tüm F.Bahçelileri ayağa kaldıran golün sesi duyuldu. Alex, Uğur'a yapılan serbest vuruşta mükemmel bir orta kesti, Güiza müthiş bir vole çaktı, Silvestre'ye de çarpan top ağları havalandırdı: 1-2. Ümitleri artıran bu golün sevinci maalesef çok kısa sürdü. 23'te Arsenal hızlı atağa çıktı.

Diaby, ceza alanı içinde önce Volkan'ı çalımlayarak ekarte etti, ardından şık bir vuruşla Arsenal'in 3. golünü attı. Ancak F.Bahçe'nin oyunu bırakmaya niyeti yoktu. Takımın en etkili isimlerinden Güiza ile Semih, biraz daha becerikli olabilse bırakın beraberliği, öne geçmek bile mümkündü.

İkinci yarıda ise Sarı-Lacivertlilerin rakibin üzerine yüklenmesi beklenirken erken gelen gol tüm hesapları altüst etti. İnanılmaz hatalar yapan savunma oyuncuları 49'da yine golü izledi. Fabregas'ın kullandığı serbest vuruşta top uzaklaştırılamazken, Song bomboş durumda kaldı ve farkı 3'e çıkardı. Fenerbahçe'nin artık tamamen oyundan düştüğü bölümde Güiza ile Ramsey'in karşılıklı golleri sadece skoru değiştirdi: 2-5.

Saracoğlu'nu 16 maç sonra Arsenal yıktı

Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal'e yenilen Fenerbahçe, aynı zamanda Şükrü Saracoğlu'nda 3 yıl sonra bir Avrupa maçında mağlup oldu. Özellikle son iki sezondur yaptığı maçlarda saha ve seyirci avantajını iyi kullanarak başarılı bir grafik çizen Sarı-Lacivertliler, 2005-2006 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde Milan (23 Kasım 2005) karşısında aldığı 4-0'lık mağlubiyetin ardından, Kadıköy'de yenilgi yüzü görmemişti. İtalyan ekibe karşı aldığı mağlubiyetten sonra sahasında 15 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Fenerbahçe, bu sezon grupta Dinamo Kiev ile Saracoğlu'nda yaptığı maçta 0-0 berabere kalmıştı.

'Dev' umutlar tükendi gözler yönetimde

Devler Ligi'ndeki ilk maçında Porto deplasmanından puansız dönen, ikinci maçında ise Dinamo Kiev ile sahasında golsüz berabere kalan F.Bahçe, dün de Arsenal'e yenilince gruptan çıkma şansını büyük ölçüde kaybetti. Şampiyonlar Ligi'nde geçen seneki başarısının üzerine çıkmayı hedefleyen Sarı-Lacivertli yönetimin ise bu yenilgiden sonra bazı radikal kararlar alması bekleniyor. Bu arada önceki gün İstanbul'a gelen Arsenal, maça antrenman yapmadan çıktı. Hemen hemen bütün takımlar maçın oynanacağı statta en azından ter idmanı yaparken Arsene Wenger, öğrencilerini antrenmansız karşılaşmaya çıkardı.

HAYAL KIRIKLIĞI: Maldonado saç baş yoldurdu

Kocaelispor maçında yedek kulübesinde oturan Maldonado, sürpriz bir şekilde Arsenal'in karşısına ilk 11'de sahaya çıktı. Şilili futbolcu, oyunda kaldığı süre zarfında sadece rakiplerini seyretti. Oyundan çıkarken taraftarın büyük tepkisini çeken ve ıslıklanan Maldonado, kredisini tamamen tüketti.

MAÇIN ADAMI: Adebayor kule gibiydi

Orta alanı kalabalık tutan Arsenal'in teknik patronu Arsene Wenger, forvette sadece Emmanuel Adebayor'a görev verdi. Buna rağmen Adebayor Fenerbahçe'nin defansını adeta tek başına yıprattı. Togolu yıldız oyuncu, 1.90'lık boyunun avantajını iyi kullandı ve güzel futbolunu golle süslemesini bildi.

KIRILMA NOKTASI: Sahanın tek İngiliz'i moralleri bozdu

F.Bahçe maça iyi başlamasına rağmen 11. dakikada kalesinde golü gördü. Bu golün santrasını yapan temsilcimiz bir dakika sonra aynı tarz bir gole engel olamadı. Volkan'la karşı karşıya kalan sahanın tek İngiliz futbolcusu Walcott, topu ağlara yollayarak Sarı-Lacivertli takımın morallerini altüst etti.

HAKEMİN NOTU: Fröjdfeldt, yine bildiğini okudu

4 ay önce Türkiye-Çek Cumhuriyeti maçında Volkan Demirel'i oyundan atan Peter Fröjdfeldt'in performansı merakla bekleniyordu. Sarı kart gösterme konusunda cömert davranan İsveçli hakem, bu tutumunu dün de bozmadı. Fröjdfeldt, özellikle ikili mücadelelerde sertliğe taviz vermedi.

MAÇIN NOTU: 7

F.Bahçeli taraftarlar, maçtan önce İngilizce olarak ''Believe'' (İnanın) yazısıyla takımlarına mesaj verdi. Ancak Sarı-Lacivertli ekip Arsenal karşısında saman alevi gibi parladığı maçta fark yedi. İngiliz taraftarlar güle oynaya evine gitti.
 

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Akşam maçı birebir seyrettim,kendimi zor tuttum.İnanın çok fazla maç seyretmem Türkiye ve Fenerbahçe maçları harici.Ancak Semih gibi bir oyuncuyu nasıl olurda orta sahada oynatır bu bizim işten anlamaz teknik direktörümüz.Semih atak oyuncusu ama iş bilmez direktör bu adam istifa etmeli.Yoksa bu gidişle kendi sahamızda 5 gol yediğimizemi yanalım,yoksa mahalle takımı gibi olucağız maalesefki.
Fenerbahçe bu şekilde yenilgiyi haketmiyor.Kayseri ve Pendik spora bile yendildiğinde bu kadar üzülmemiştim.Yazık çok yazık..:cirla:
 
OP
Oruc

Oruc

Daimi Üye
Katılım
17 Temmuz 2008
Mesajlar
2.598
Tepki
2.379
Puan
113
Yaş
48
Konum
izmir
ben zaten teknik direktörü neden yabancı alıyoz onu anlamıyom , sezon başladığından beri takım hep kötü mahalle takımı bile bizden iyi adamı halen tutuyoz yazık bize yaaa ...

yeter yaaa güldürün şu yüzümüzü artık yenmek ,, şampiyon olmak ve bağırmak istiyooomm...
 

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
ben zaten teknik direktörü neden yabancı alıyoz onu anlamıyom , sezon başladığından beri takım hep kötü mahalle takımı bile bizden iyi adamı halen tutuyoz yazık bize yaaa ...

yeter yaaa güldürün şu yüzümüzü artık yenmek ,, şampiyon olmak ve bağırmak istiyooomm...


-kizginO bunak iş bilmez direktörü alıcam elime ben bile bir bayan olarak bir çok hata görüyorken kendisi nasıl olurda böylesine oynatır çocukları ya.İnan Oruc canım bende zor tutuyorum böylesine bir yenilgiyi haketmiyor, haketmiyordu takımımız :cirla:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst