Fatura çilesine son :)

serenay

Yeni Üye
Katılım
25 Eylül 2012
Mesajlar
16
Tepki
17
Puan
3
Konum
aydın
Nihayet enerji tasarrufuna ve faturalarımıza yardımcı olacak makineyi bulduk ve aldık kızlar! :) Samsung WD0804W8N makinemizin modeli. 8 kg yıkama kapasitesi var. gömlekleri köpüklü yıkama ile hem zararsız hem de tertemiz çıkarabiliyorum makineden. Eco bubblemış köpükle yıkamanın adı da yeni öğrendim bende. Öğrenmenin yaşı yok demişler :) Bir de airwash diye bir şey var. Giysinin üstüne koku sindiğinde atıyorum ekstra yıkamaya gerek kalmıyor hava ile yıkıyor kokularından temizliyor. Bu özelliği aldıktan sonra öğrendim :) Anlayacağınız makinemden oldukça memnunum. Mis gibi yapıyor da. Ay sonunda faturalarımız da ışıldayacak sayesinde artık
 

selcan

Yeni Üye
Katılım
3 Eylül 2012
Mesajlar
12
Tepki
9
Puan
3
Konum
aydın
hayırlı olsuuun havayla yıkama şahaneymiş ya o koku olayı çok kötü bi şey. ben sigara kullanmadığım için üzerime sinen sigara kokusu beni çileden çıkarıyor -kop ben olsam her şeyi atarım makineye kokusu gitsin diye :1:
 
OP
S

serenay

Yeni Üye
Katılım
25 Eylül 2012
Mesajlar
16
Tepki
17
Puan
3
Konum
aydın
Bu arada fiyatını sormuşsun canım gözümden kaçmış kusura bakma :uzgun: Fiyat söylemek ayıp olur mu bilmiyorum ama diğerleriyle benzer bir fiyata 1700 lira civarında bir fiyata aldık. Kesinlikle değdi ama ferah ferah öneririm :eek:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst