Facebook yuva yıkıyor!

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Facebook yuva yıkıyor!

Her beş boşanmadan biri bu yüzden...

576953_detay.jpg

ABD'de yapılan bir araştırma, ülkedeki boşanmaların beşte birinin sebebinin sosyal paylaşım ağı Facebook olduğunu ortaya koydu.

Amerikan Boşanma Avukatları Akademisi tarafından yapılan araştırmaya göre, flört içeren mesajlar ve fotoğraflar Facebook yüzünden boşanmaların nedenlerinin başında geliyor.

Araştırmada ayrıca Facebook yüzünden boşanmaların çoğuna, yıllardır görüşülmeyen eski sevgililerle temasa geçmenin de yol açtığı belirtildi.

Avukatlar, boşanma davalarında Facebook'un kanıt için en büyük kaynak olduğunu, bunu MySpace ve Twitter'ın takip ettiğini bildirdi.

Türkiye'de de gösterilen "Desperate Housewives" dizisinin oyuncusu Eva Longoria, basketbolcu eşi Tony Parker'dan Facebook'ta bir kadınla görüştüğü için boşanmıştı.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
valla yapacak olan face dışında da yapar...ama daha çok yakalnma riski olduğundan sanırım yuvalar yıkılıyor-kizgin

yoruldum71

Daimi Üye
Tepki
3.368
facebook'ta hesabım var ama hep akrabalarım arkadaşlarım var
eşimde bilir bende eşimin hesabındakileri
onlarla sohbet etmek varken nden başkalarına veya eski birini arayıp deşeyim küllenmiş ateşi değilmi
iyi şekilde kullandıktan sonra bi zarar görmüyorum
eşim biliyor dedim ya bahcelerime takıldığımı da -kop-kop

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
faceyle alakalı değil doğru olan yapmaz evli bir çok arkadaşımın faceleri var sadece tanıdıklarını ekliyorlar aklı başka yerde olanlar bu duruma düşüyor bence-kizgin

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Facebook yok ikimizde de rahatız :hulya:

iyi de mesela sen ya da eşin birbirinizi aldatmak istiyosunuz face den....habersizce başka isimle açmak çok mu zor..haberiniz bile olmaz birbirinizden....ya da face yok aldatılma olmaz diyebilir misin....demek istediğim face bahane

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
bence faceyle ilgisi yok insanin icinde varsa her türlü aldatir:dertli:
benim facemde tanimadigim insanlar yok.
gecen gün acik unutmustum mesaj gelmis birisinden tanismak istiyorum diye esim kim bu dedi bilmiyorum dedim hic orali olmadi biz birbirimizi biliyoruz-hmm

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar