Eyşan öldü, ortalık karıştı
Finale bir adım kala dizinin ana karakterlerinden Eyşan'ın da ölmesi dizi fanlarını şoke etti.
Kimileri olanların bir rüyadan ibaret olduğunu düşünürken kimileri de Ömer'in yine hapse girecek olmasına yanıyor.

İşte Eyşan'ın ölümünün ardından 'Ezel' yorumları...
Türk izleyicisinin dizi sonu için kafasını çalıştırıp ulaşabildiği tek nokta "rüya". Lost için bu tahmini yapan insan #ezel için de yapar.
finali düşünemiyorum, herhalde toplu katliam olur
finalde ezel'i şeklen öldüreceklermiş gibi gösterip ismen öldüreceklerine inanıyoruz ya hani, gerçekten öldürürlerse bu sefer tam ters köşe olacağımız dizi. ha, öldürmesinler o ayrı tabii.
Eysan zamansiz gitti ya. O kadar zaman deli oldum ölse artik ölse gitse su kari diye ama üzüldüm simdi ölmesine cok zamansiz oldu cook #ezel
keşke 70'inci bölüm 71'inci bölüm olarak kurgulanıp, 71 yani final bölümü olarak tasarlanan bölüm bu hafta gösterilse. çünkü hamle sırası malesef finalde yine ezel'e geçti. umarım "mutlu son yoktur!" mottosuna finalde de devam eder.
ayrıca adam cengiz atay beyler..
Sakin agzini acip bana tek bi yalan daha soyleme. Neden biliyomusun,..cunku inanirim!
ulan o bıçağın girişini kanları eyşanın ölüm anını plan olarak inandırıcı açıklayın başka bir şey istemeyiz. plan olsun bizim olsun.
şoktan şoka paslayan dizi. yiğit özşener daha önceki dizilerinde olduğu gibi yan rolden başrole dikey geçiş yapıyor ve mest ediyor izleyeni. mükemmel bir oyuncu ve her rolü de mükemmel oynuyor. saygıyla eğiliyorum önünde.
Ezel hapishane'ye girecek. Yanına ufak bir çocuk gelecek, adı Osman. Bildiği her şeyi ona öğretecek Ezel ve Osman'ın Ezel Dayı'sı olacak!
bazi asklar vardir mutlu sonla bitmez, bizimkisi oyle bir askti Ezel
hayır o diil de mutlu sonla bitmesin diyodum ben zaten ama yanlış kişi öldü!
cengiz atay'in ölmeyecegi dizi'dir.
herkes öldürebilir sevdiğini
ama herkes öldürdü diye ölmez.
Cengiz aşkından, aşık olduğu kadını öldürdü. Nasıl bir aşk, intikam, hırssa artık. Kötü son diyoduk da, bu cidden kötü oldu be.
Cengiz'e bak Cengiz'e nası öldürüverdi Eyşan'ı 'dudagında benim dudagım, belinde benim elim die die', aşk bu işte psikopat aşk
Yiğit Özşener, ne şahane sinir krizidir o öyle.. Tebrikler...
Ezel dizisini izleyen arkdaşların bu bölümde olanların gerçek olduğuna hemen inanmamaları gerek bence EZEL bu belli olmaz
eysanin ölümünü bukadar basit ve kisa göstermemelilerdi, kadin iki sezon tüm erkeklerin basini yedi.. en azindan ölümü final olabilirdi...bihter kadardami kötü degildi yaniiii
yetmis bolumdur, her seferinde ters kose yatirmayi basariyorlar. takdirle izliyorum. da, eger bitiriyorlarsa -ki bitirsinler artik- sanirim cengiz'in sonu olum degil. olerek yirttirmazlar.
Ezel mutlu sonla bitse bukadar iyi olmazdi bence. Yine mukemmeldi ama olan yine Ezel'e oldu eysan oldu kurtuldu!
Ben hala umutluyum çünkü mutlu sonlara inanırım
Vallahi dün gece ağladım, ömer -eyşan aşkı bitmemeliydi hani dizinin fotolarında yazıyo ya ihanet ayırdı intikam birleştirecek diye ama yine ölüm ayırdı onları ben eyşan ölmesydi diyorum arkadaşlar ömer hep on la mutlu bakıyordu...............
ezel senaristleride modayı takip ediyor... Eyşanın suçu ne ??
Sabah