Extra Extra Small - Star Tv

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
[DM]video/xcx1sa_extra-extra-small-16-nisan-da-start_lifestyle[/DM]

Yeni bir eğlence programı "Star TV"de başlıyor!
Dünyanın bir numaralı eğlence programı yapımcısı Endemol’un 2010 yılındaki en büyük kozu Extra Extra Small, dünya televizyonlarında ilk kez Star’da hayat buluyor
Yeni bir eğlence programı "Star TV"de başlıyor! Endemol’un gözbebeği Extra Extra Small, Star’da başlıyor!

Ev işlerini dev bir maceraya dönüştüren program, Türkiye’nin ardından Arjantin, Brezilya, Şili ve Portekiz televizyonlarında da gösterime girecek.

Eğlence formatlı program yapımcılığı konusunda dünya lideri olan Endemol’un 2010 yılındaki en iddialı yapımlarından biri olan “Extra Extra Small”, 16 Nisan’da Ebru Cündübeyoğlu’nun sunumuyla Türk izleyicilerinin beğenisine sunuluyor. 30 Türk aileye Arjantin’de unutulmaz bir macera yaşatan Extra Extra Small, Endemol’un, Nisan ayında Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenecek olan ve eğlence programlarını finanse etme, alma-satma ve ortak yapımcılık anlaşmaları sağlamaya yönelik uluslararası bir pazar olarak nitelendirilen MIPTV 2010’daki en büyük kozu olarak görülüyor.

Normalden 100 kat büyük, dev eşyalara meydan okuyan ve ev kazalarını onların yarattığı engellere rağmen önlemeye çalışan ailelerin yarıştığı Extra Extra Small’un Türkiye’nin ardından Arjantin’deki Telefe, Brezilya’daki TV Globo, Şili’deki Kanal 13 ve Portekiz’deki SIC kanallarında da yayınlanması planlanıyor.

Ayrıca Extra Extra Small için Endemol firması, imza attığı bütün yerel yapımların arka arkaya çekilmesini sağlamak üzere Arjantin’de yeni bir uluslararası yapım merkezi kuruyor. Çekimleri 10.000 metrekarelik özel bir stüdyoda yapılan Extra Extra Small ise Endemol Arjantin’de görev yapan yaratıcı bir ekip tarafından geliştirilmiş bulunuyor. Yarışmayı ve ödülü kazanmak isteyen ailelerin ise bu devasa evin içinde kendilerine verilen görevleri en kısa sürede tamamlamaları gerekiyor.

Endemol Yaratıcı Ekip Başkanı Paul Römer, şu yorumda bulunuyor: “Uluslararası merkezlerimiz, Endemol’a, büyük ölçekli yapımlara imza atma imkânı veriyor. Yayın şirketleri için, hemen her yerde, başka türlü hayata geçirilmesi mümkün olmayan yapımlar üretebiliyoruz. MIPTV’ye yönelik şovlar için yaptığımız anlaşmalar, göz alıcı numaralara ve kaliteli komedilere büyük talep olduğunu gösteriyor. Bu aynı zamanda bir güvenoyu.”


Endemol hakkında

1994 yılında kurulan Endemol, eğlence programlarında global bir lider olup, dünyanın en büyük bağımsız TV, çapraz platform ve dijital yapım şirketidir. Şirket, Big Brother, Deal or No Deal, Extreme Makeover: Home Edition, Star Academy ve Wipeout gibi uluslararası düzeyde başarılı programların yapımcılığını üstlenmektedir. Endemol’ün gittikçe büyüyen portföyünde, Home and Away, Rush, McLeod’s Daughters; Wire in the Blood, Secret Diary of a Call Girl, Robin Hood ve Nini gibi dünya çapında yapımlar yer almaktadır.

ABD, Birleşik Krallık, İspanya, İtalya, Fransa, Almanya, Hollanda, Latin Amerika, Hindistan, Güney Afrika ve Avustralya dahil 26 ülkede 80 şirketten oluşan global bir ağa sahip olan Endemol, dünya çapında 400 civarında yayın şirketi ve çapraz medya platformu için yılda yaklaşık 40.000 saatlik eğlence programı yapmaktadır. Aynı zamanda, dünyanın lider reklam ajansları ve markaları için sipariş üzerine markalı içerik yaratmaktadır.

Şirketin dünya genelindeki yaratıcı ekipleri, sürekli olarak, Endemol ağında paylaşılan yeni fikirler geliştirmektedir. Endemol hâlihazırda 2.000’in üzerinde formatın, ayrıca eğlence, realite, oyun, animasyon, komedi ve dram gibi türlerde yaklaşık 22.000 saatlik içeriğin bulunduğu ve her geçen gün genişleyen bir kütüphaneye sahiptir.

Dağıtım faaliyetlerini yürüten Endemol Worldwide Distribution firmasının Los Angeles, Londra, Paris, Sidney, Roma, Madrid ve Hong Kong’da ofisleri bulunmaktadır. Firma, Home and Away, Extreme Makeover Home Edition, Wipeout, Mcleod’s Daughters, Rush, Secret Diary of a Call Girl, Hi–5, Blue Water High ve Jerry Seinfeld’s The Marriage Ref gibi önemli uluslararası şovları temsil etmektedir.
 
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Tarih: 2010-06-06 TV : Saat: 16:30Tür:Yarışma

33895_extra-extra-small.blm%20%285%29





Extra Extra Small
Ebru Cündübeyoğlu’nun sunuculuğunda Star TV’de yayınlanan Extra Extra Small, artık her Cumartesi ve Pazar sizlerle…
5.bölüm:
Televizyonlarınızın ayarlarıyla oynamayın lütfen, bu gördüğünüz küçücük insanlar gerçek!
Küçük bir aradan sonra Extra Extra Small bu hafta Cumartesi ve Pazar günleri öğleden sonraları yeniden sizlerle...
Onlar gönül rızasıyla küçülüp dağınık mı dağınık bir evde sıkı bir yarış çıkaracaklar. Babaların salondaki krallığı bu evde biraz sarsılacak. Annelerin mutfakta yepyeni hünerlerini göreceksiniz. Çocukların dev oyuncaklarla nasıl eğleneceğine yine bu evde şahit olacaksınız… Bu evde çamaşır makinesi de temizlik için değil birincilik için dönüyor. Türkiye’nin farklı yerlerinden gelen üç aile, hem eğlenmek hem de birinci olmak istiyor.
Yılmaz Ailesi taktiği önceden çözmüş; Rakipleri yıldırmak küçülmenin tadına varmak. Zaten mini minnacık olan Sude küçülünce eşyaların arasında kaybolmaktan korkuyor sadece. Kebapçı Sumak ailesi “Çiğ köfte kebap isot bizim rakibimiz yok” diyerek iddialı başlıyorlar. Minik Sumaklar Emir ve Ebru babalarının rakipleri çiğ köfte gibi yoğuracağından emin. Rakipleri ürkütmeye geliyoruz diyen Ürkünç ailesi de bu büyük maceraya hazır gözüküyor.
Hafta sonları ailece ne yapsak sorusu tarihte Extra Extra Small’dan önceye denk düşüyor. Artık Türkiye’de tüm aileler Extra Extra Small
Büyük olmaktan sıkıldıysanız, 5 Haziran Cumartesi ve 6 Haziran Pazar 16.30’da Extra Extra Small’u kaçırmazsınız… izliyor.
 
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Extra Extra Small


Tarih: 2010-06-12 TV : STAR TV Saat: 16:30Tür:Yarışma

ImageView.ashx


Extra Extra Small

Ebru Cündübeyoğlu’nun sunuculuğunda Star TV’de yayınlanan Extra Extra Small, artık her Cumartesi ve Pazar sizlerle…
6.bölüm:
Bir çocuk odası çocukları ne kadar eğlendirebilir diye düşünenlere cevap bu hafta Extra Extra Small’da.
Oyuncak arabaların üzerinden dev gibi pastalara atlayan minik yaramazlar eğlenceye doyarken izleyenler de kahkahaya doyacak. Kreması bol pasta sayesinde tatlı krizini atlatan minikler satranç tahtasının rüzgarlı zemininde buz pateni yapar gibi kayarak arızalı vantilatörü kapatmaya çalışacaklar.
Anneler uzmanlık alanları mutfakta bu kez uzmanlık dışı işlere imza atacaklar. Un ve un mamullerini pek seven annelere bu hafta hepsine doyacak. Tatlı bir yarış olsun diye vişneli turta ve ballar yol boyunca onları bekliyor olacak. Babaları ise yine zorlu bir görev bekliyor. Dev bir elektirik süpürgesinde başlayan yolculuklarında buz kaplarının soğuk sularından geçecekler. Plakların üzerinde minik bir dans gösterisinden sonra koşu bandına ulaşmaları gerekecek. Onları bu zorlu görevde yalnız bırakmak olmaz dedik ve minikleri de babalarıyla birlikte salona gönderdik.

Bu hafta bu eve misafir olmak için yola çıkan İslamoğulları ailesi çok da iddialı geliyor. Ailece doğal hayatı sevdiklerini söyleyen İslamoğulları bu yüzden de evin bahçesinde küçülmeyi istiyorlar. Akgüç ailesi eğlencenin tadını çıkarmak istiyormuş. Özellikle de baba Akgüç gülmeyi çok sevdiği için en çok kendisinin eğleneceğini düşünüyor. Özyürek ailesi Fransa tatilinin planlarını yapmaya başlamış. Birinci olacaklarından emin olan Özyürekler “birinciliğe giden yolda bol kahkaha bizleri bekliyor” diyor.
Onlar zorlu bir görev için buradalar. Kendilerinden kat kat büyük bir evi kurtarmak zorundalar. Siz de bu zorlu görevin keyfini sürmek istiyorsanız Extra Extra Small’u sakın kaçırmayın.
Cumartesi günü çocukların ve annelerin mücadelesi, Pazar günü de babaların salondaki hallerini ve çamaşır makinesindeki büyük finali izleyebileceğiniz Extra Extra Small hafta sonu eğlencesi arayanlar için geliyor.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst