Evlilik Hazırlıkları Fuarı bugün başlıyor

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.299
Tepki
83.538
Puan
113
Konum
İstanbul
evlilik-hazirliklari-fuari-bugun-basliyor-1966896.Jpeg


Evlilik Hazırlıkları Fuarı bugün başlıyor

Evlilik Dünyası Fuarı Tülin Şahin’in podyuma çıkacağı, Banu Güven ve Cemil İpekçi defilesiyle kapılarını açıyor…

Bugüne kadar 300 binden fazla çiftin evlilik hazırlığına rehberlik eden Evlilik Dünyası Fuarı 10. yılında da evlenecek çiftler için çok özel sürprizler ve defilelerle başlıyor…

3-5 Şubat tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek olan Evlilik Dünyası Fuarı ilk gününde genç tasarımcı Banu Güven’in 2012 gelinlik trendlerini sunacağı defileye ev sahipliği yapıyor. Defilenin baş mankeni Tülin Şahin. Her yıl ortalama 50 bin ziyaretçi ağırlayan fuar 03 Şubat günü ziyaretçiler için saat 09.30’da kapılarını açacak. Defile ise saat 14.00’te başlayacak.

Evlenecek çiftlerin hayatlarını kolaylaştıran fuarda, 200’e yakın firma ürünlerini sergileyecek.

Bir sonraki gün 04 Şubat’ta ise evlenecek çiftleri büyük bir sürpriz bekliyor olacak.

Ünlü Moda Tasarımcısı Cemil İpekçi uzun zamandır üzerinde çalıştığı ve hiçbir yerde görülmemiş özel gelinlik koleksiyonunu ilk kez fuarda tanıtacak.

“Beyaz Düşler” konseptiyle, koreografisini Yasin Soy’un yapacağı defile saat 14.00’te başlayacak ve defilede bir çok ünlü manken podyuma çıkacak. Julia Nitu, Elif Ece Uzun, Ebru Ürün, Deniz Pulaş, Müge Cinman ve Seda Ertan bu isimlerden bazıları…

Türkiye’nin en büyük evlilik hazırlıkları fuarı Evlilik Dünyası 2012’nin bu yıl da ziyaretçileri için birçok sürpriz hazırladı. Fuar ziyaretçileri arasından iki şanslı kişi Ipad kazanacak ayrıca katılımcı firmaların da ziyaretçiler için farklı etkinlikleri ve hediye çekilişleri olacak. Şov dünyasının renkli isimlerinin de ziyaretçilerle buluşacağı fuar; astrolojiden müzik dinletisine, hediye çekilişlerinden sahne şovlarına kadar pek çok etkinliğe ev sahipliği yapacak.

10 sene önce küçük bir fuar olarak başlayan Evlilik Dünyası Fuarı, ilk günden bu yana kapsamı ve ziyaretçi sayısı ile sürekli gelişerek yaklaşık beş kat büyüdü. Fuarın her yıl çıtasının yükselmesi, gelen çiftlerin tüm aradıkları materyalleri bir arada bulabilmeleri, fiyat karşılaştırması yapabilmeleri, yeni trendleri takip edebilmeleri, dolayısıyla hayatlarının kolaylaşması Evlilik Dünyası’nın her yıl heyecanla beklenmesine neden oluyor.

Sektördeki tüm yenilikleri bünyesinde toplayan fuar; gelinlikten davetiyeye, ayakkabıdan pastaya, düğün mekanından organizasyona kadar farklı iş kollarından temsilcilerin katılımıyla bu yıl da evlenecek çiftlerin vazgeçilmez adresi olacak. Böylece evlilik hazırlığı yapan çiftler A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlarını farklı adresler dolaşmadan tek bir noktadan temin etme ve güvenli alışveriş yapma şansına sahip olacaklar.

Milliyet
 

p@g

Daimi Üye
Katılım
5 Ağustos 2010
Mesajlar
1.357
Tepki
1.122
Puan
113
Konum
;)
Kızım gitmeyi çok istemişti, hava şartlarından dolayı gidemiyo maalesef.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst