blackndpink
Yeni Üye
Altı aylık evliyim ve iş sebebiyle eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Çok sık görüşemiyoruz. Eşimin bir tane kızkardeşi var. Bu kız kardeşi eşime sürekli kıyafet, ayakkabı, parfüm vs hediye alır. Saçları dökülmesin diye şampuan alır vs. Bu nişanlıyken dokunmuyordu ama artık cidden içime oturuyor. Ben mi abartiyorum bilmiyorum ama evliliğimde resmen yok sayiliyorum. Benim aptal kocama bu çok normal geliyor ama. "Evli olduğunun farkında değilsin" demekten bıktım. Kardeşinin, ailesinin evliliğimizin bu kadar içinde olmasından yoruldum. Bunları söyleyince onlar yabancı değil diyor hemen. Seninle evliyim, senin dışında herkes yabancı benim ailemde dahil diyorum. Bu sefer ben senin ailene diyeyim yabancısınız diye ne diyecekler bakalım diyor. Olaya salak salak yorumlar yapıyor. Daha bir sürü şey oldu kardesinin ve ailesinin müdahil olduğu. Ne yapmam lazım bilemiyorum ama bu işin sonu hiç hoş olmayacak gibi hissediyorum. Çünkü bir noktada yeter diyecegim kendimi biliyorum. Adamı uyardigim halde hala o sınırı çizmiş değil.
sende onların parasını eşinden iste çeyrek al ajda al