OP
guzelcem
Misafir
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN canısı kocana ve kaynanana tebbet süresini oku ve ALLAHA havale et okudukdan sonra isimlerini söyle RABBİME DUA et bana böyle yapıyorlar diye saf saf içten gele gele dua et ALLAH sonunuzu hayır eylesin...merhaba canım çok teşekkür ederim bana böyle destek olduğun için ne güzel yazmışsın beni ne güzel özetlemişsin evet canım ben aman kavga çıkmasın aman kimse üzülmesin her şey dört dörtlük olsun diye bu zamana kadar hep kendimden ödün verdim sevmediğim halde ve yuvamı yıkmak için elinden geleni ardına bile koymayan kayınvalidemi bile affettim hürmet gösterdim geçen yıl 1 ay sığınma evinde kalmıştım ailem yok annem yok ee o olmadımı geris olmaz zaten dedim bana destek olunmaz gittim orada kaldım 1 ay ama eşimin benden ayrılıcağını öğrendim kurumdaki pskologdan tabi acile götürdüler ilaç falan verdiler duramadım orada acıyla yandım halbuki ne için yola çıkmıştım bi ev tutup çocuklarımı bakacaktım bir iş bulup çalışacaktım yapamadım ailem ablamın yanına dödüm tekrar orada hemen bi iş buldum kendime bileziğim vardı bozdum ev tuttum ama eşim bana hiç sahip çıkmadı aksine burnu sürtsün ne hali varsa görsün dedi kardeşim bari eşya verin dedi benim şerefsiz kaynanam ablasına verdiği eski makinesini alsın demiş bilmiyorum kıyamete bıraktım ben onla hesaplaşmayı şimdi yuvam için susuyorum ama ne zaman tartışsak bana oğlum seni bu eve benim hatırım için getirdi ben dedim al getir diye öle aldı seni dedi bana ben bunu hiç bi zaman eşim olacak karaktersize soramadım beni ne için getirdin annenin hatrına mı yoksa beni azda olsa sevdiğin içinmi ALLAHIM düşününce içim acıyor sonra evin kirası 500 tl aldığım para 450 tl evden çıkmak zorunda kaldım baroya gittim tedbir nafakası davası açmaya gün aldım ama bu arada ben oldum belki 55 kilo yeme içime yok yavrum bana gündüz yemek getiryordu iş yerine yiyomuyordum acıdan ağlamaktan 1 ay da öyle süründüm evden çıkınca üvey kadının evine gittik kızımla babam daha o gece bana bak kızım benim bi düzenim var evi kirletmeyin yemek yerken dökmeyin halıyı yeni yıkadık hasta oldu dedi tabi kadın hiç konuşmuyor surat bi karış ben ağlıyorum diyor sen şimdi çok hassasın darılıyorsun nereye gidim babam böyle derken ALLAHIM yok başka çare cehenneme dönmekten başka o arao memlekete gitmişdi oğlumla sonunda geldiler oğlum yanıma geldi orada oğluma benim hakkımda demedik şey bırakmamışlar şerefsiz kaynana oğluma baban evlenince onların yanına gelirsin okul bittimi bura senin yuvan dermiş oğlum da annemin olmadığı evde benim işim ne deyince baban artık istemiyor anneni başka aılcam ben ona dermiş en çok bana ne koydu biliyormusunuz bi gün oğlum ben merdiven altındaydım babaannem babama benden için 1 aydır ortada yok nerde olduğu belli değil artık ondan sana karı olmaz demiş inanabiliyormusunuz namusumdan şüphe ediyor kocamın aklına nasıl girmiş beni istemiyor sanki yeni gelen bakıcak şerefsize oğlum diyor ne olduğumu bilemedim yavrum ne desin iki zebani ne söylesin ben ne yapayım para yok destek yok hazır param da bitti elimde kardeşime güvendim dedi bana sana alıcam ne istersen gittim taksit yaptım yanıma bile gelmedi boğuluyordum artık dünyada tek başımaydım denize düşen yılana sarılır bende tükürdüğümü yalamak zorunda kaldım yalvardım gel bizi al diye kime sığınsam o itti sahip çıkmadı kimse el açmadı bana dayanamadım bu kadar acıya şimdi sıkı durun kulaklarınıza inanmıcaksınız eşim olacak şerefsiz ne teklif etti bana mahkemeye gidip boşanıcaz boşanma süresi orda çalışacaksın burnun sürtülecek boşanma sonuşlanınca resmen ayrılıcaz bundan sonra seninle imam nikahıyla yaşıcaz duyunca şok oldum baştan olmaz dedim oğlum anne o sana göz dağı veriyor sen he de dedi 1 hafta durdum yemek yok ekmek yok para yok sahp çıkan yok sefillik diz boyu çaresizlik beni ne hale getirdi tamam dedim şu an bunları yazarken ağlıyorum ben bunları hakedicek bu şerefsiz adamın beni bu kadar aşağılamasına nasıl dayandım ALLAHIM bilmiyorum buna bu kadar zülüm etme hakkın kim verdi ne hakla beni bu kadar canımdan dünyamdan bezdirdi RABBİM bunları görüyorsun sen onu sana havale ediyorum ben anca onun hakkından sen gelirsin çok uzatmayım neyse geldi bizi aldı ama hiç konuşmaz ben eve gelmeye tamam deyince şerefsiz kaynana hzırlanıp gitmeye kalkmış o gelirse ben giderim dye sanki kuma ALLAHIM benim ne gözyaşlarıyla 19 yılımı gençliğimi haytımı mahvedip kurduğum yuvama beni istemiyor ne dayanılmaz acılar çekmişim RABBİM bunlarıda yaşıcakmışım lanet dünyada oğlum neden böyle yapıyorsun şimdi vazgeçecek babam demiş zar zor ikna olmuş oğlu ondan geçemiyor yaa kozu çok büyük annem olmazza sende yoksun diyor oğlu bana tabi der gelirse ben giderim diye neyse geldik evime evim mahvolmuş pislikten kaç gün uğraştım temizlemeye ama bunlara yaranmassın çok geçmedi üstünden 1 yıl ikiside aynı ben iyiysem onlarda iyi benim şikayet edip derdimi söylemeye hakkım yok bilmiyorum bana acıyor gibi görünüyor şimdi oğlu üzüp ben ağlayınca yanıma gelip teselli ediyor bana öyle geliyorki yaptıkları ve söyledikleri onda vicdan azabı yapıyor bakıyor oğlu bana zülmedince ona bi ley demesede gelip üzülme hasta olucan ilacını al yat diyor yanlızken evinizin kıymetini bilin arkadaşlar böyle bir eş size kimliğinizi bile unutturuyor ve beni annesinin hatrına getrdğini annesi her fırsatta yüzüme vuruyor ben demesem oğlum seni boşucaktı istemiyordu diyor bende ona ben ne yaptım o...... yaptım da istemiyor ne yaptım diyorum evden gittin o çok kızdı sana dedim ne yapıcaktım bize zulmediyordu dayanamadım kim tatlı ekmeğini bırakır gider huzur yok ki dedim sabır edicektin gitmicektin diyor şimdi ne dicen bu söze başka çare varmı çok acılar çektim ben orada yoklukla savaşırken kaynana yaylaya gittik etler yedik gezdik diye anlatıyor pervasızca bi gün dedim anlatma bana yaa ne yediysen ne gezdiysen aslan burcu o kadar geniş ve rahatki kafasına hiç bişey takmıyor 73 yaşında daha ne kadar yaşıcak bakalım elbet hesap sorulacak herkese şimdi memlekete gitti ne olur dua edin izinde bi şeyler olmasın artık geri dönüş de yok çünkü imam nıkahı tekrar kıyıldı bu ikinci oluyormuş 3.de bitermiş bi araya gelinemezmiş avukata gidip istemiyorum boşanıcam deyince nıkah düşmüş oluyormuş şerefsiz buldu bi hoca gittik kıyıldı neyse bana dedi bacım sen bi şey demedin söyleyeceği bi şey varmı dedi bende altın falan istmeme ama eşim beni resmi mahkemede boşucakmış imam nıkakıyla yanında durucakmışım diyor dedim hocanın feleği şaştı ne biçim iş bu dedi bu kadın senin kölenmi dedi resmi olmadan dini nıkah zaten kıymak suç dedi bu son şansın daha bu kadına geri dönemessin dedi mahkemye gidip boanıcam dersen dedi şükür RABBİME bundan kurtulmuş oldum başınızı çok ağrıttım bütün bunlardan sonra ne oldu eşim bana her zaman sen hiç değişmedin aynı sesin der ne yapsam yaranamıyorum canı ne isterse öyle davranır sabır ederim her zaman bazen dolar biraz sesim yükslse yanlış anlamayın kavga değil o bişe der beni suçlar ben bi şey desem tamam benden kötüsü yok hep böylesin evde nete izin vermezbi kere kulaklıkla m3 dinleyim dedim kızın m3 bu seferde sen beni duymuyorsun deyip duvarlara yumruk attı dengesiz şiizofren ne zaman ne yapıcağı belli değil hep tetikde olman lazım işte böyle o zülmediyor ben çekiyorum yok işte her şeyi denedim olmuyor kader çıkış yokk