Evlenmiş edepsiz !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kuseyen

Daimi Üye
Tepki
2.715
kiyamam canim.bak valla ben hic uzulmezdim.o ki kaldi mahvolmak.kendini sev once canim benim.kindini sevki kendine sayqi gosterki her kesde sana sayqi gostersin.neden uzuluyosun ki demki seni sevmemis seni sevmeyen birini ne yapacaksin ki.sende seni seven sana layik olan,seni sensin diye seven birini ara.inaniyorum ki guclu olucaksin.dahada guclu bir gun guleceksin bu haline.ama hic bir zaman acele etme gercek sevgi kendi bulucakdir seni.uzulme bir tanem tamammi.dik dur her zaman

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.601
kiyamam canim.bak valla ben hic uzulmezdim.o ki kaldi mahvolmak.kendini sev once canim benim.kindini sevki kendine sayqi gosterki her kesde sana sayqi gostersin.neden uzuluyosun ki demki seni sevmemis seni sevmeyen birini ne yapacaksin ki.sende seni seven sana layik olan,seni sensin diye seven birini ara.inaniyorum ki guclu olucaksin.dahada guclu bir gun guleceksin bu haline.ama hic bir zaman acele etme gercek sevgi kendi bulucakdir seni.uzulme bir tanem tamammi.dik dur her zaman

Yüreğine sağlık ablacım
Ben ona üzülmüyorum benim zoruma giden beni hiçe sayması sebebsiz ayrılması gözüme sokması kin bürüdü gözlerimi anlatamam. Kahır adamı öldürürmüs diyorlar bu gidişle öleceğim :gitme:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.601
Sağol bitanem ama eskisinden daha iyiyim bomba gibi hatta :beyazbayrak:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.601
Bende bitanem yeni aşklara yelken açacogum :hihh:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
Herseyin hayirlisi canim, en azindan senden ayrildiktan sonra yüzünü görmüssün.

burcu13

Daimi Üye
Tepki
311
Yine bitter yine sorun yine dert offffffffffff çıktım işten ben :gitme:

Yücel diye iş yerinde yönetimden sevğilim vardı 12 şubatta ayrıldık kendi isteği üzerine bende sayğı duydum tabi malum aynı iş yerinde olmak sıkıntı sonucta yüz yüze geliyoruz.

Merve isminde başka bir sevğilisi oldu bunun 16 subatta ofise getirdi gülüsüyorlar koklasıyorlar deli oldum -kizgin

Sonra baktım ertesi gün parmaklarında yüzükler var bende bıraktım işi çıktım kafam çok çok dolu cok mutsuzum :gitme:

En kötüsüde 2 3 gün önce evlenmişler :zopa::alsana::alsana: Face'de gördüm ne kadar doğru bilmiyorum ama çok zoruma gitti gerçekse eğer nasıl böyle birşey yapıyor aklım almıyor yaa daha kızı 1,5 haftadır falan tanıyor çok kırıldım döküldüm hiçte güçlü bir kız deyilim mahfoldum kaç gündür her gün ağlamaktan düşünmekten delirdim ne yapıcam ben yaaa :aglayan::aglayan:

böyle bi durumda her nekadar baskalarıda olsa kendi kendini de olsa teselli etsen boş insan kendine konduramıyor ne yaptımda kaybettim diorsun cok zor olsa gerek ama inan sonra seni cok daha seven insanları gördükçe buna değmeyeceğini anlıosun zaman sana herseyi göstercek inşallah Allah yardımcın olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar