Evlenmiş edepsiz !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.601
Yine bitter yine sorun yine dert offffffffffff çıktım işten ben :gitme:

Yücel diye iş yerinde yönetimden sevğilim vardı 12 şubatta ayrıldık kendi isteği üzerine bende sayğı duydum tabi malum aynı iş yerinde olmak sıkıntı sonucta yüz yüze geliyoruz.

Merve isminde başka bir sevğilisi oldu bunun 16 subatta ofise getirdi gülüsüyorlar koklasıyorlar deli oldum -kizgin

Sonra baktım ertesi gün parmaklarında yüzükler var bende bıraktım işi çıktım kafam çok çok dolu cok mutsuzum :gitme:

En kötüsüde 2 3 gün önce evlenmişler :zopa::alsana::alsana: Face'de gördüm ne kadar doğru bilmiyorum ama çok zoruma gitti gerçekse eğer nasıl böyle birşey yapıyor aklım almıyor yaa daha kızı 1,5 haftadır falan tanıyor çok kırıldım döküldüm hiçte güçlü bir kız deyilim mahfoldum kaç gündür her gün ağlamaktan düşünmekten delirdim ne yapıcam ben yaaa :aglayan::aglayan:

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
kız sen ne mahvoluyosun bırak o olsun hiç göz yaşı dökütme bence sende bul yenisini unut eskisini :) kolay olmuyor ama daha neler neler çıkar karşına Allahın hayırlısını nasip etsin:utan:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
kuzucum bence mahvolcak bir durum yok zaten kiymet bilen biri olsa senin degerini bilirdi de birakmazdi o seni kaybettigi icin uzulmeli asil hic kafana takma Rabbim herkesi yerinde mutlu etsin Rabbim seni de kiymet bilenlere cattirsin sadece es olark degil ailecek sana deger vericek kimselere cattirsin canim benim

superisi59

Daimi Üye
Tepki
464
kıyamam ben bitterime üzülme canım benim değmez kimse için üzülmeye

kendine gel hayat devam ediyor seni seven değer veren birisi olur sen daha iyilerine layıksın üzülme sakın seni seviyorum sen benim bitanecik manevi kızımsın:ninni::ninni:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
Canım benim elbet seninde yüzün gülecek.Ben buna inanıyorum sende inan.

Senin için hayırlı biri değilmiş demekki.Rabbim bunu böyle uygun gördüyse vardır bir bildiği.Seni anlıyorum üzülmen çok normal ama göreceksin karşına birgün seni gerçekten hakeden biri çıkacak.Bu ve bunun gibiler için üzülüp kendini mahvetme.Asıl o üzülsün seni kaybettiği için :sinir:

cerenimo41

Daimi Üye
Tepki
687
bitterim şimdi sana hepimiz üzülme diyoruz gerçektende zor oluyo hepimiz o yollardan geçtik ama hiçbir erkek için ağlama gerçekten değmiyo ondan daha iyileri çıkıcak karşına eminim sonra ben deliymişim onun için kendimi üzmüşüm göz yaşı dökmüşüm diyceksin görceksin canım:utan:

tuana

Aktif Üye
Tepki
93
Valla üzülme diyenler yerden göğe haklı tecrübelerimle de sabit, mantığınla düşündüğünde sende anlayacaksın eski erkek arkadaşının gözünde zerre kadar değerin olsa o kızı senin olduğun yere getirmesdi senden ayrılır ayrılmaz başkasına da koşamazdı, ben eski erkek arkadaşımdan ayrılalı 5 yıl oluyor, şuan niaşnlıyım söyleyemedim nişanlandığımı üzülmesin diye

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.601
Çok teşekkür ederim ağzınıza yüreğinize sağlık hepinizin..
Üzülmüyorum şuan biraz toparlandım ama evlenmesi çok şaşırttı sebebsiz ayrılık koydu.. Ben onun için 4 saatte bere ördüm sırf istedi diye onun icin ailemle tartıştım eve geç kaldıgımda onunla kahvaltılar yaptık yemekler yedik yuz yuze baktık hic mi vicdan yok densizlik bu yaptıgı !
ilk baslarda bana inat yaptıgını sanıyordum ama son noktaydı evlenmesi..
Evlenmeseydi belki umudum olurdu döneceği konusunda ama şimdi hersey değişti... Ben yoluma o yoluna bakacak yapacak birşey gercekten yok üzülmekte geri getirmiyor :dusun:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
bitterim
olmayanda hayır var denir.
Benim anlamadığım işin den neden çıkıyorsun değermi yaptığın yanlış.

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378
belliki onunla daha önceden tanışıyordu yani aslında o kızı seninle aldatmış olabilir üzülme hem işyerindeki birliktelikler bazen böyle kötü sonuçlanabiliyor bence kendine odaklan boşver şu erkekleri yaaa doğru insanı bulana kadar

mes32

Daimi Üye
Tepki
1.200
amaaannn bitter üzüldüğün kırıldığın şeye bak giden gitsin bırak.sana nasip değilmiş,Rabbimdaha hayırlı kişilerle karşılaştırsınn,boşverrr kafana bile takma sallaaa gitsin.:huhuu:

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.601
Yemin etti aldatmadım diye ama inanmıyorum..
Çarpılacaksın allah aşkına yemin etme dedim ama yinede ister inan ister inanma seni aldatmadım dedi..
İşten çıktım çünkü hazmedemem ben böyle terbiyesizlikleri :)

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Ah canım korkarım o kızla daha önceside vardır 2 haftalık tanıdığı biriyle kimse evlenmez... sanırım bir süre 2 nizi idare etmiş.
>Verilmiş sadakan varmış dua et yarın birgün o kızıda aldatır evlendikten sonra daha zor olurdu.
Zamana ihtiyacın var geride bırakırsın inş...:utan:

_ozibuuu_

Daimi Üye
Tepki
265
Benimde böyle bir maceram olmuştu insan ne yaptım diye kendini sorguluyor içimde bir tebessüm olarak kaldı bitti geçti çok kırıldım ama şu an çok mutluyum canım rabbimin bir bildiği vardır ...

OP
bitter_im

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.601
Ah canım korkarım o kızla daha önceside vardır 2 haftalık tanıdığı biriyle kimse evlenmez... sanırım bir süre 2 nizi idare etmiş.
>Verilmiş sadakan varmış dua et yarın birgün o kızıda aldatır evlendikten sonra daha zor olurdu.
Zamana ihtiyacın var geride bırakırsın inş...:utan:

Evet. Kime sorsam susuyor kimse cevap vermiyor.. Bu ğün bizim buradaki ofise gittim nezehat baskan var diğer ofiste. Ona dedim böyle böyle birşey duydum diye sustu hiç birşey demiyor. Çıldırıcam soruyorum diyorum varmıydı bu kız yokmuydu onu öğrenmek istiyorum yalnızca.. :dusun:

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Ayser abla doğru demiş olmayanda hayır vardır tatlım.
Buna şükret o kız yansın derdine o da bilmiyordur aldatıldığını.

cerenimo41

Daimi Üye
Tepki
687
hayatta neler oluyor neler arkadaşımın sevdiği çocuk da gitti kızın teyzesinin kızıyla evlendi şimdi kuzenlerde ailelerde birbirleriyle konuşmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar