Bu ne ya
Ögüreceeem ben ya kibarlık olsun diye üstü kapalı alternatif sundum amaBu ne yaTövbe estağfurullah bu kadar mide bulandırıcı şekilde evlilik teklifi yapılır mı? Ben hiç sevmem yiyecek maddelerinin içine yüzük müzük koyma işini. Arkadaş adam gibi iki güzel kelam edip direkt uzatın şu yüzükleri bu şaklabanlıklara ne gerek var. Anam şunu yapan adamı ciddiye de almam ki ben bir yumurtaya bakarım bir adama bakarım arkadaşım yürü git işine derim
:cıvıkyumurtayıgörüncekafasıatannkninaykokardaodiyenemojisi:
Abartılı şeyler sahtelik taşır diye düşünürüm hep. Ben teklifte kadının burnuna sokulan o tektaşları da sevmem mesela. Yahu git karşındaki kadını yansıtan zarif bir seçim yap hem de farklı olsun özel hissetsin ne diye herkes onu alıyor ben de tektaş alıp takayım bitsin gitsin yapıyorsun. Ay bu yumurtalı konu beni çok sinirlendirdi sanki o yumurta kokusu burnumda gibi oluyor daha çok köpürüyorum çıkarın beni buradan sitede değil okulun teneffüs saatinde gibiyim şu anÖgüreceeem ben ya kibarlık olsun diye üstü kapalı alternatif sundum amabende hiç haz etmem insan gibi uzat he de geç
Sen sakin ol bacım bak yumurta kokusu dedin benimde burnuma geldiAbartılı şeyler sahtelik taşır diye düşünürüm hep. Ben teklifte kadının burnuna sokulan o tektaşları da sevmem mesela. Yahu git karşındaki kadını yansıtan zarif bir seçim yap hem de farklı olsun özel hissetsin ne diye herkes onu alıyor ben de tektaş alıp takayım bitsin gitsin yapıyorsun. Ay bu yumurtalı konu beni çok sinirlendirdi sanki o yumurta kokusu burnumda gibi oluyor daha çok köpürüyorum çıkarın beni buradan sitede değil okulun teneffüs saatinde gibiyim şu an
Bu arada seninki böyle 15-16 yaşlarında arkadaşların yapabileceği bir şey olabilir çikolatayı yerler içini açınca arkadaşlık bileziği çıkar ne bileyim şirin bir küpe çıkar not çıkar vs o zaman tatlı olur ama koca koca insanların bu kadar önemli bir konuda böyle şeyler yapması bana itici geliyor
Al işte bak adam kolaya kaçmamış düşünmüş zihin çalıştırmış gitmiş kafasında seni sembolize eden bir şey alıp onu takmış bu kıymetli bir şey işteSen sakin ol bacım bak yumurta kokusu dedin benimde burnuma geldiyaaa amaan vallah sitemizde az buz tramva geçirmemiş hee
biz iyi sağ kalmışız kız bu sitede
Dur bacım ben kendi evlilik teklifi postumu atayımda millete fikir olsun
(Yalnız yüzüğüm çok güzeldi herşey çok özeldi ahh cok duygulandım)
Ekli dosyayı görüntüle 46309
Yaaa evet benim esim çok düşünceli çok romantikti beni tavlamak için çok uğraşmıştıAl işte bak adam kolaya kaçmamış düşünmüş zihin çalıştırmış gitmiş kafasında seni sembolize eden bir şey alıp onu takmış bu kıymetli bir şey işte
Cidden he biz son kalanlarızgerçi ben senden sonra geldim ama olsun omuz omuza geldik bu günlere
Ayyy yumurta kokusu hiç çıkmaz bu yüzükten
Çok güzelSen sakin ol bacım bak yumurta kokusu dedin benimde burnuma geldiyaaa amaan vallah sitemizde az buz tramva geçirmemiş hee
biz iyi sağ kalmışız kız bu sitede
Dur bacım ben kendi evlilik teklifi postumu atayımda millete fikir olsun
(Yalnız yüzüğüm çok güzeldi herşey çok özeldi ahh cok duygulandım)
Ekli dosyayı görüntüle 46309
Bi ara modaydı ya pastadan çıkıyorduBu ne yaTövbe estağfurullah bu kadar mide bulandırıcı şekilde evlilik teklifi yapılır mı? Ben hiç sevmem yiyecek maddelerinin içine yüzük müzük koyma işini. Arkadaş adam gibi iki güzel kelam edip direkt uzatın şu yüzükleri bu şaklabanlıklara ne gerek var. Anam şunu yapan adamı ciddiye de almam ki ben bir yumurtaya bakarım bir adama bakarım arkadaşım yürü git işine derim
:cıvıkyumurtayıgörüncekafasıatannkninaykokardaodiyenemojisi: