Evinizi Neşeli Hale Getirin!

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
İşte evinize yazın neşesini getirecek farklı öneriler...
aski1.jpg
1- Zincir şıklığı

Duvara astığınız raflarınızı zincirlerle süsleyin. Nalburdan kolaylıkla bulabileceğiniz bu zincirleri sprey boyayla dilediğiniz renge dönüştürebilirsiniz. Üzerine yerleştirmeyi planladığınız aksesuarlarınızdan birini de aynı renk tınu ile boyayabileceğinizi unutmayın.

2- Askı çözümü

İşte size kısa dönemli kullandığınız evler için pratik bir dolap önerisi. İki boy dolabının arasına bir merdiven yerleştirin ve alt kısmına da küçük bir bank koyun. Elbiselerinizi ve kutu tarzı aksesuarlarınızı rahatlıkla düzenleyebilirsiniz artık.

3- Renkli sineklikler

İMÇ'de kolaylıkla bulabileceğiniz renkli naylon brandaları tahta bir metre yardımıyla şeritler halinde kesin ve raptiye ile kapınızın üzerine tutturun. İçindeki tonlardan birini seçin ve bu perdeye yakın yerleştirdiğiniz bir eşyanızı bu tona boyayın.

4- Takı ağacı

Kurumuş saksı bitkilerinizi yazlık evnizde takılarınızı asmak için değerlendirebilirsiniz. Dilerseniz bu bitkiyi farklı tonlarda boyayabilirsiniz.

5- Dekoratif harfler

Yazlık evlerinizde marangozunuza şablon çıkartarak kestirebileceğiniz harfleri çerçevelerin yerine duvara asarak kullanbilirsiniz. Her birini ayrı tona boyamak odanıza hareket katacaktır.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst