Evden para kazanma hakında bilgisi olan var mı?

dişikomando

Daimi Üye
Tepki
295
15 gün sonra işsizim çalıştığım firma iflas etti zaten sallantıdaydı kriz sol yumruğunu indirerek nakavt etti.
bulunduğum yer göktürk ve iş imkanı yok denecek kadar az daha çok yerleşim bölgesi evde birşeyler yapıp para kazanabilirmiyim acaba diyorum normal zaman olsa çalışmam ama bankaya kredi borcum yani mecburum umarım uygulayabileceğim fikirleriniz vardır.-yardim-

tatlıpozan

Daimi Üye
Tepki
3.215
Benim düşüncem evde para kazanmak çok zor ama belki çocuk bakıcılığı olabilir.....Hem çocuklar çok eğlenceli hem de vaktin nasıl geçtiğini anlamazssınız...Ben hiç denemedim ama gördüğüm kadarıyla öyle..

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
Eğer elin elişiye yatkın ise takı yapıp satabilirsin,dantel,örgü vs..
Canım benim yeteneklerin neler bilemiyorum ama böyle bir durumda ancak biz bayanlar bu şekilde evde hem oturup hemde para kazanabiliriz.
Bence oturduğunuz bölgeyi bir araştır firmalarla konuş böyle evlere iş dağıtan firmalar vardır muhakkak.Bir an evvel bu sıkıntılarından kurtulman dileklerimle :cak:

niha55

Daimi Üye
Tepki
1.156
canım benim elişi yapabilirsin örgü dantel gibi başka çocuk bakabilirsin bide bazı işyerleri evler iş veriyorlar mandal yapan var mesela arabalar için bu kefeler var onlardan yapanlar var yani araştırman lazım inşallah bulrsun da sıkıntılarını azda olsa hafifletirsin

gulcinegri

Yeni Üye
Tepki
23
slm canım merhaba evden para kazanabilirsin bende 21 aylık bebeğim ile evden çalışıyorum sadece haftada 3 gün şirkete gidiyorum..
benimle irtibata geçersen sana yardımcı olabirim canım..
XXXXXXXXXXXXXXX

hayat54

Yeni Üye
Tepki
24
bende yeni bir firmayla tanıştım ve ürünlerinin tanıtım ve satışını yapıyorum..sana yardımcı olabilirim..tam bir bayan işi ayrıca hiç tükenmeyecek bir iş..sevgiler...

TATLI LADY

Yeni Üye
Tepki
5
bu devirde tek maaşla geçinmek çok zor.allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin. bende hep düşünüyorum eve katkım nasıl olabilir die. hiç olmazsa mutfak masrafını çıkarabilsem.hadi bişeyler düşünelim kızlar.

B

başak

Misafir
eve iş veren tekstil firmaları var kozmetik ürünleri var canım onlarla bi görüş ankarada olsan yardımcı olurdum nerde yaşıyorsun göktürk neresi canım

mhtp

Üye
Tepki
41
bnde işsizim ama dşardan boncuk işi alıp yapıorum knfeksiyonlardan diktkleri mont vs... qibi şeyleri alıp iplerini temizliyorum herne kadar yağmasada gürlüyor :) sende deneyebilirsin ama yinede farklı bi fikri olan varsa bende önerilerinize açığım

figence

Yeni Üye
Tepki
3
evde yapabileceğin bence en iyi iş mantı yapıp satmak antakyada birçok kadın bu işi yapıyor ben çalışan kadın olduğum için çok memnun oluyorum doğrusu

ecrin asrin

Yeni Üye
Tepki
6
arkadaslar bende siteye evde is arayanlardan biriyim evde calismak istiyorum maddi yönden cok sikintidayim yardima ihtiyacim var bana yardim edin fikir verin evde calismak istiyorum el yetenegim var el becerim var el isi yaparim dantel oya örerim boncuklarla ugrasmayi severimde böyle mandal yapmak ne bileyim para kazanacak ve saglam bi firma bulmak evden calismak isterim iki kizim var ikisida daha kücük önerilerinizi bekliyorum

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
El beceriniz varsa el isi yapip sata bilirsiniz, örgü gibi, boncuk yapimi gibi.

ecrin asrin

Yeni Üye
Tepki
6
olmuyo almanyada kimse almiyo deger verilmiyor böyle bi firma aln bilen almanyada yasayan birilerinden yardim alamk istiyorum

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Parttime biryerde çalışsanız olmaz mı?

ecrin asrin

Yeni Üye
Tepki
6
iki couk var kücük nasil calisayimki evde olsa neyse hayirlisi allahtan bakalim önerileriniz icin yinede tesekkürler arkadaslar:dertli:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar