Evde kolay manikür nasıl yapılır?

Şekerpare

Daimi Üye
Katılım
28 Temmuz 2011
Mesajlar
14.496
Tepki
20.501
Puan
113
Konum
Mutluluklar Diyarından (:


Tırnaklarınız sürekli maniküre ihtiyaç duyduğu için her hafta kuaföre taşınmanıza gerek yok. Çünkü şimdi size, evde kendi manikürünüzü nasıl yapacağınızı adım adım anlatacağız.
Evde-kolay-manik%C3%BCr_d4bc2272-dc2d-4af7-9bdd-9e7f123d9edc_7.jpg

İlk olarak elinizde hiç oje kalmadığına emin olun. Ojelerinizi aseton yardımıyla çıkarın. Eğer güçlü ve etkili bir oje çıkarıcı istiyorsanız, size Inglot oje çıkarıcı önerebiliriz.
Daha sonra elinize, özellikle de tırnak diplerinize krem sürün. Elinizi yakmayacak sıcaklıkla bir kap suya limon ve gliserinli sabun sıkın. Elinizi birkaç dakika bu suyun içinde bekletin. Elinizi sudan çıkarın ve tırnak diplerindeki etleri geri itin, kesmeyin. Unutmayın; siz kestikçe, katiküller uzamaya devam edecektir.
Tırnaklarınızın kenarındaki ölü derileri Inglot manikür makası yardımıyla temizleyebilirsiniz. Bu aşamada kendinizi kesmemeye dikkat edin. Bu işlemden sonra tırnaklarınızı törpüleyin ve kremle elinize, özellikle de tırnaklarınıza masaj yapın.
Son aşama olarak da Inglot’un birbirinden güzel onlarca rengindeki ojelerinden birini seçip, tırnaklarınıza sürün. İşte, kuaförde yapılmış kadar iyi bir şekilde manikür yaptınız!
Güzellik Editörü
Gizem Pakdemir
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst