Eşref Rüya (Kanal D)

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
80.766
Dizi kurtlar vadisiyle ezel’den hallice bi yolda gidiyor haha
Tüfek kurma sahnesi çakırın çocuklarına (cocuklar yok) sıkma sahnesi

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
80.766
Ayy bu nisana iyi oluyor varya eşref nesini seviyor anlamadım :hııh:

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
80.766
Ayyyy bu hafta yine abim geldi uyuz oluyorum eşref saati geliyor haha olum dizi bakmaya mı geliyorsun yo gıcıklıgna diyor izletmiyor haha kovuyorum gene geliyor :silakonda:

Dinçer anaasınımk gırtlakladı neeeeğğğ :krktm:

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
80.766
Ben de merak edip izledim ve eleştirilerimle geldim :D

Dizideki şu küçük bir çocukken görüp beğendiği kızı unutamama ve yetişkin haliyle (35-40 yaş :neee: ) hala o kızın hatırasında kaybolma vs çok manasız geldi bana. Adam içip içip unutamazsın diye damar şarkılar dinliyor öh dedim. Sanki el kadarken büyük aşk yaşamışlar da ayrılık acısında kavrulup kopmuşlar gibi hal tavırlar garip ve gerçekdışı geldi. Kendimde hikaye yazıyorum cidden karakterle empati yapmaya çalıştım ben olsam bunu nasıl bir duyguyla işlerdim diye düşündüm ama yok bomboş bir detay gerçeğe uygun bir şey çıkmıyor sadece başrolün psikolojik sorunları ve var olmayan bir aşka saplantı geliştirmesi gibi bir sonuç çıkıyor. Herkesin Eşref'i yüceltecek konuşmalar yapması korkması ama adamın görünürde ezik bir tavrı olması da bana geçmedi. Necip Memili'nin oynadığı adamın ilk sahnelerinde direkt eee bu Sandık Kokusu'ndaki Reha diyorsun sanki karakter o diziden ayrılıp buna geçmiş gibi özellikle şu aldatma mevzuları.

Mafya muhabbetini de sevmiyorum ben Demet'in önceki dizisinde de Adı Farah mıydı onda da benzer zorundalıkları olması falan kopyala yapıştır hissi verdi. Bir de mafya olan birinin onca suç işlemesine rağmen sırf yetimlere kol kanat geriyor diye iyi biriymiş merhametli biriymiş gibi gösterilmesi hoşuma gitmiyor. Bu benim için bir dizide filmde kötü adam tiplemesidir benden ona jönlük çıkmaz yani. Ne gömdüm ya halbuki umutluydum bu diziden 2.bölüme de bakarım sonra tamam mı devam mı bakarım. İyi bir şey de söyleyeyim öyle gideyim :D Dizinin jeneriği akarken ilerleyen eski araba ve müzik çok iyiydi hatta bayağı bayağı iyiydi.
:D sıkı izleyici konumumla geldim bacıkom yorumuna :krizz:

Evet ilk başlarda rüya olayı saçma gibi gözüksede maalesef nisan rüya çıktı. (Rüya, dinçer ve eşref çocukluktan burdurdan gelmişler. Eşref dinçerin babayı öldürmüş; babası rüyaya cinsel istismarda bulunuyor eşref görüypr çocuk yaşta rüya için hapis yatıyor.) dinçerde babasının intikamını almak için gelmiş, ama farklı isimle bambaşka biri olarak nisana prodüktör olarak yaklaşıyor. Ünlü falan yaptı onuda işte amaan cokta karışıktı o kısımlar. Dinçerde öldü kurtulduk çok şükür, darısı çiğdeme :kriz: ben gidişata göre gidiyorum yani kadir favori karekterim :interest: eline kadın eli bile deymemiş hahahaha hem mafya hem kro hem romantik hahahaha
Hıdırın oglu nasıl kadir çıkıyor ben eşref sanmıştım orası şaşırtmalı oldu üzdü tabi.

Fıstık o klasik arabanın adı haha

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
80.766
Çiğdem; Öyle ben senin bildiğin kadınlara benzemem kadircim.
Kadir; Ulan kadın bildiğimiz mi var, ilişki milişki bilmem ben.
Patladım çatladımmmm haykırdım hahahahahaha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar