Eski Döngüler Sonlanıyor! | Balık Burcunda Ay Tutulması 2025

Tepki
1.835
7–8 Eylül 2025 Balık Burcunda Kanlı Ay Tutulması – Duygular zirvede, eski döngüler kapanıyor ve ruhsal arınma zamanı!

Bu tutulma, 2020’den bu yana süregelen duygusal ve spiritüel döngüleri sonlandırıyor. Gizli kalmış korkular, eski ilişkiler ve yarım kalan hikayeler gün yüzüne çıkıyor.

Rüyalar, sezgiler ve işaretler çok daha belirgin olacak.
Meditasyon ve içsel arınma şifa getiriyor.

✨ Balık, Başak, Yay ve İkizler burçları bu tutulmadan en yoğun şekilde etkilenecek.
Evren diyor: “Bir dönemi kapat, geçmişi bırak, ruhunu özgürleştir!”

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.788
Rüyalar, sezgiler ve işaretler çok daha belirgin olacak.
Of! Benim rüyalarım ve sezgilerim zaten çok belirgin daha da mı artacakmış :bayilacam:

Koç burcu olaraktan bir sade sati dönemi mevzusuyla alakalı video rica edebilir miyim :D Batı olanda zaten Koç'um bir de Vedik sistemine göre ay burcunuz bir önceki burca geçer deniliyor ben orada da oltaya takıldım :krizz: Bazı yerlerde de zorlanacak olanlar için belli bir yıl aralığında doğanları söylüyor bazıları ödülleri alacak diyor bu sade sati yüzünden kafam çorba oldu benim :D

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.835
Of! Benim rüyalarım ve sezgilerim zaten çok belirgin daha da mı artacakmış :bayilacam:

Koç burcu olaraktan bir sade sati dönemi mevzusuyla alakalı video rica edebilir miyim :D Batı olanda zaten Koç'um bir de Vedik sistemine göre ay burcunuz bir önceki burca geçer deniliyor ben orada da oltaya takıldım :krizz: Bazı yerlerde de zorlanacak olanlar için belli bir yıl aralığında doğanları söylüyor bazıları ödülleri alacak diyor bu sade sati yüzünden kafam çorba oldu benim :D
Ay burcunuz koç burcu mu?

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.835
Batıda Boğa Vedik olan da Koç

Batıda Boğa Vedik olan da Koç
Shani sade sathi olgunluk dönemidir. kalbinizi ferah tutun ve bu dönemde biraz dikkatli olun. Karma borçlarınızın ve doğum haritanızın tam olarak çalıştığı bir zaman dilimi. Muhtemelen ilk aşamasındasınız ama haritaya tam bakmak lazım.
Aklımda var çekicem :)

Ama size tavsiyem bu dönem gidene dur demeyin. Hak hukuk konusunda adil olmaya çalışın. Hayatınızdan insanlar gidebilir. ( üzülme, yararı olmayan gitmesi gereken gidecek..)

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.788
Shani sade sathi olgunluk dönemidir. kalbinizi ferah tutun ve bu dönemde biraz dikkatli olun. Karma borçlarınızın ve doğum haritanızın tam olarak çalıştığı bir zaman dilimi. Muhtemelen ilk aşamasındasınız ama haritaya tam bakmak lazım.
Aklımda var çekicem :)

Ama size tavsiyem bu dönem gidene dur demeyin. Hak hukuk konusunda adil olmaya çalışın. Hayatınızdan insanlar gidebilir. ( üzülme, yararı olmayan gitmesi gereken gidecek..)
Video gelirse süper olur :) Yorum için teşekkür ederim demek ki olması gerekenler olacak müdahale etmemek uyum sağlamak lazım. Ben de bu aralar doğum haritası yorumlamaya aşırı takmış vaziyetteyim o yüzden sizi takipte olacağım :papatya:

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.835
Video gelirse süper olur :) Yorum için teşekkür ederim demek ki olması gerekenler olacak müdahale etmemek uyum sağlamak lazım. Ben de bu aralar doğum haritası yorumlamaya aşırı takmış vaziyetteyim o yüzden sizi takipte olacağım :papatya:
Teşekkürler ☺
Sadhe sathi Satürn döngüsünün 3 oktav daha fazlasıdır. Kafanıza birşey takılırsa sorabilirsiniz doğum haritasıylada ilgili. Ben batı astrolojisiyle ilgileniyorum ama vedic i de bilirim.
Sadhe sathi den genelde korkuyorlar, korkma sakın.

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.788
Teşekkürler ☺
Sadhe sathi Satürn döngüsünün 3 oktav daha fazlasıdır. Kafanıza birşey takılırsa sorabilirsiniz doğum haritasıylada ilgili. Ben batı astrolojisiyle ilgileniyorum ama vedic i de bilirim.
Sadhe sathi den genelde korkuyorlar, korkma sakın.
Teşekkür ederim çok naziksiniz sorarım tabii. Korkmuyorum aslında bana hangi alanda yanlıştaysan seni zorlansan da doğru olana yönlendirecekmiş hissi veriyor. Hani kötü giden bir evliliği sen bitiremedin ben bitirip kurtarıyorum seni der gibi ya da bedeninin sinyallerini dinlemedin ben hastalığı yüzeye çıkarıyorum şimdi de tedavi olma da göreyim der gibi :D Sadece şu hayatından birileri çıkabilir kısmını sevemedim o beni zorlar. Umarım herkesin kolaylıkla geçer. Toplam 7,5 yılmış herhalde 2,5 yılda bir dönem değişiyormuş bayağı da uzun.

Ben de batıyı sevdim ama vedic olanda da haritamla alakalı gerçekten yaşadığım şeyler alenen çıkmıştı çok şaşırmıştım. Hatta hangi yaşta olduğuna kadar gözükmüştü. Bu kadar net veriler nasıl çıkıyor hala aklım almıyor.

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.835
Astroloji matematiktir. Senin kullanma klavuzun sen doğduğunda gökyüzünde ki işaretlerle oluştu. Yani bir makine gibi düşün, ilk aldığımızda birşey bilmeyiz, tuşlara başa başa klavuzu okuyarak, ön yıkama, pamuklu ayarı vs. Kılavuza bakarsak makineyi bozmadan öğreniriz ve yıllarca kullanırız. Ama kılavuza bakmadan bütün düğmelere basarsan yine öğreniriz ama 10 yıl kullanacağın makinenin ömrünü 5 yıla indirirsin hırpalarsın, bozulur tamir gerekir.
O yüzden sevgili nk astroloji anlam veremediğin şeylerin kullanma klavuzudur. Bu döngüleri herkes yaşıyor kimisi şanslı, kimisi şanssız. Ama Evren o kadar zeki ve şefkatli ki, tamda ihtiyacın olduğunda, ihtiyacın olan insanları sana gönderir, bazen hediye bazen sınav. Hiç birşey tesadüf değil, herşey klavuz da yazıyordu. Biz klavuzu öğrenirsek, kendimizi tanırsak hırpalamadan doğru tuşları kullanabiliriz.
Shani sade sathi nin götüreceklerine üzülme çünkü yeni gelecek olanlar, gidenlerden daha iyi olacak. Bilinenin aksine gelen gideni aratmaz. Sen iyi ol çevrem hayatın, çekimin sana daha iyisini vericek. Sen ne isen Evren sana çekim yasasıyla onu verir. O yüzden herşey yine sende başlıyor sevgili nk.
Etrafında iyi insanlar istiyorsan, iyi ol, şefkatli, merhametli ol. Seni sevsinler istiyorsan önce sen kendini sev. Yalan söylemesinler istiyorsan önce sen yalan söyleme.
Bu mekanizma aslında böyle çalışıyor:)

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.788
Haritanın üzerine çıkmak diyorlar ya sanırım o kullanma kılavuzunu bildiğinde bunu yapabiliyorsun.

Bu arada gözüm bugünün tarihe takıldı da ben önceden chatgpt'de benim haritam üzerinde hayatımdan kimler çıkacak kimler girecek diye bakmışım ve "Eylül 2025 itibariyle hayatına giren kişilere dikkat et: özellikle sezgisel, empatik, öğretici ve konuşmalarında sana “ayna tutan” biri olabilir.Meditasyon, spritüel çalışmalar, astroloji, koçluk, eğitim gibi alanlara açık ol. Bu kanallar aracılığıyla rehberini tanıyabilirsin. 1. Dönem: Eylül – Ekim 2025 7 Eylül 2025 tutulması sonrası ilk 4 hafta özellikle önemli" demiş. Şu an tarih 14 Eylül :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar