Ben burnundan fit fit getiriom :gul:
ne demek beni kıracak ben babamın evinden beni kırsın döksün diyemi geldim uleyn :savasciasli:
Eritip bitirdiğine göre
nasıl laflarmış kız bunlar de hele @Aşk Sancısı
@lockam46 ohh ne güzelsiz daha çok kırılırsınız böyle :nazo:
@Simge_01 sanada teesüf ederimotoriterliğin burda sökmedi iki bakışmaya tav oldunuz
Bitterimmmmmmmmm,sen de bu kafayla devam et
hee benim kafa gidip geliyoKızz gene aklın baskaya yerlere gıtmesınn .
romantık sözler söyler çiçek böcek alırrrbende bunlara dayanamam eririm
Eritip bitirdiğine göre
nasıl laflarmış kız bunlar de hele @Aşk Sancısı
@lockam46 ohh ne güzelsiz daha çok kırılırsınız böyle :nazo:
@Simge_01 sanada teesüf ederimotoriterliğin burda sökmedi iki bakışmaya tav oldunuz
Vallahi o bakışın anlamı nı bir bilseniz sizde tav olursunuz ? Ben gözlerle konuşurum mesaj alındıysa gerisi teferruattır))
Kendinize çokmu güveniyonuz benmi öyle hissettim
Ama ne olursa olsun yok bakışa yok öpüşe kanmam..
Sizi bilmem ama ben kolay kolay kırılmadığım için![]()
Kırabildiyse beni mutlaka vardır bişey o yüzden bakışına kaşına bıyıgna tükürürüm ben adamın
Dediğim gibi herkesin düşüncesi farklı bacımEvet kendime çok güvenirim özellikle bu konuda.İnsanın yaşadığı her türlü duyguyu gözlerine bakınca anlarsınız değilmi ? Üzüldüğünü sevindiğini utandığını vs vs.Ben yakalamışsam o bakışı zaten gerisi hikaye yeterki yakalayayımSevgili bitter_im ben kendimle barışığımdır hiç bir zaman kadınsal duygularımı kullanmayı sevmem özellikle ciddi konularda.Yani bulunmayan hint kumaşı imajını hiç sevmem
Yeri gelir bizlerde kırabiliriz eğer bu birde istemeyerek bir anlık sinir yada ani refleksle olmuşsa.
Dediğim gibi herkesin düşüncesi farklı bacım![]()
Ama dediğim gibi zor kırılan biri olduğum için çok çok büyük bişeye kırılmışım demektir.
Yani ufak tefek şeylerin sözünü bile etmem duymazdan gelirim oyle bir yapım var
Şuan erkek arkadaşıma çok kırğınım mesela..
Neden kırıldığımıda ''Aşk Sancısının Çeyiz'' topiğine bakabilirsen belki beni daha iyi anlarsın :ask: