Eşiniz oyuncu olsa öpüşmesine izin verirmisiniz?

Eşiniz oyuncu olsa öpüşmesine izin verirmisiniz?

• Kullanılan toplam oy
    37

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.099
-kizgin-kizgin Nann vururum be onu!!! Nereye öpüyo kimi öpüyo benim gibi çıtır dururken -kizgin
Adam oyuncu ya :) bence eğer bu durumu kabul edemeyecek bir tarzın varsa en baştan hiç yanaşmayacaksın zaten :findikim:
2012-2013 cevaplarımız :haha:

Yalnız benimm kıskançlık hat safhada hahahhahahaha
Bir senin cevabına bir benim cevabıma bak ne kadar uyumlu arkidişiz ya gözlerim yaşardı :capkinbito: :krizz: cevabımdaki genişliği hemen detaylandırayım haha ben mesleğini bilerek kabul ettiysen arıza çıkarmayacaksın diyorum yoksa ben oyuncu moyuncu ayağına olmadık sahneler vs istemem yani ne münasebet

Maya.

Daimi Üye
Tepki
45.430

Bir senin cevabına bir benim cevabıma bak ne kadar uyumlu arkidişiz ya gözlerim yaşardı :capkinbito: :krizz: cevabımdaki genişliği hemen detaylandırayım haha ben mesleğini bilerek kabul ettiysen arıza çıkarmayacaksın diyorum yoksa ben oyuncu moyuncu ayağına olmadık sahneler vs istemem yani ne münasebet
ben de senin gibi düşünüyorum ve ekliyim ben şahsen bu kıskançlıkla oyuncu biriyle olamam haha

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
76.116

hahahaha senin o taraklarda bezin yoktu ozamanda kıskançlık damarın alınıkmıdır nedir hahahahahaha ben çatlarım beeh haha

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.099
hahahaha senin o taraklarda bezin yoktu ozamanda kıskançlık damarın alınıkmıdır nedir hahahahahaha ben çatlarım beeh haha
O dönem fazla mantık çerçevesinde değerlendirmişim :kriz:oyuncu eşleri ya da kız arkadaşlarının izleyip de ne güzel oynamış ne büyük oyuncu be diyeceğini düşünmüyorum hepsi gizli sinir oluyordur olmayan yalan söylüyordur :D

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
76.116
O dönem fazla mantık çerçevesinde değerlendirmişim :kriz:oyuncu eşleri ya da kız arkadaşlarının izleyip de ne güzel oynamış ne büyük oyuncu be diyeceğini düşünmüyorum hepsi gizli sinir oluyordur olmayan yalan söylüyordur :D
:krizz: bende sanmıyorum ya çok enteresan ben öyle bir eş seçmezdim seçmedimde haha sende seçme haha

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar