Ooo! Çok bomba konu 

-kizgin-kizgin Nann vururum be onu!!! Nereye öpüyo kimi öpüyo benim gibi çıtır dururken -kizgin
2012-2013 cevaplarımızAdam oyuncu yabence eğer bu durumu kabul edemeyecek bir tarzın varsa en baştan hiç yanaşmayacaksın zaten :findikim:
Bir senin cevabına bir benim cevabıma bak ne kadar uyumlu arkidişiz ya gözlerim yaşardıYalnız benimm kıskançlık hat safhadah
cevabımdaki genişliği hemen detaylandırayım
ben mesleğini bilerek kabul ettiysen arıza çıkarmayacaksın diyorum yoksa ben oyuncu moyuncu ayağına olmadık sahneler vs istemem yani ne münasebetben de senin gibi düşünüyorum ve ekliyim ben şahsen bu kıskançlıkla oyuncu biriyle olamam2012-2013 cevaplarımız
Bir senin cevabına bir benim cevabıma bak ne kadar uyumlu arkidişiz ya gözlerim yaşardı![]()
ben mesleğini bilerek kabul ettiysen arıza çıkarmayacaksın diyorum yoksa ben oyuncu moyuncu ayağına olmadık sahneler vs istemem yani ne münasebet

Bn kadınlarla çok muhatap olunan işle bile meşgul olmasını istememben de senin gibi düşünüyorum ve ekliyim ben şahsen bu kıskançlıkla oyuncu biriyle olamam

Benim kocam tırcı ama tırcı kadınlarda varmışBn kadınlarla çok muhatap olunan işle bile meşgul olmasını istemem
Mesela kadın kuaförü
2012-2013 cevaplarımız
Bir senin cevabına bir benim cevabıma bak ne kadar uyumlu arkidişiz ya gözlerim yaşardı![]()
ben mesleğini bilerek kabul ettiysen arıza çıkarmayacaksın diyorum yoksa ben oyuncu moyuncu ayağına olmadık sahneler vs istemem yani ne münasebet

senin o taraklarda bezin yoktu ozamanda kıskançlık damarın alınıkmıdır nedir 

ben çatlarım beeh 
Kaç tane allasenBenim kocam tırcı ama tırcı kadınlarda varmış
İrsaaliyecisi, mühürcüsü, güvenlik görevlisi limanlar fabrikalar kadın dolmuş kız aaa ben şok oldumKaç tane allasen
Sanki tırcılar gününde buluşma oluyor
Bnm koca mimarıydı, satın almacısıydı, teknikeriydi daha çok kadınla muhatap
O dönem fazla mantık çerçevesinde değerlendirmişimsenin o taraklarda bezin yoktu ozamanda kıskançlık damarın alınıkmıdır nedir
ben çatlarım beeh
ben rahatım erkek berberi amaaaaa çocugunu getiren yellozlar olabülüüüBn kadınlarla çok muhatap olunan işle bile meşgul olmasını istemem
Mesela kadın kuaförü
Allah senüüüüüben rahatım erkek berberi amaaaaa çocugunu getiren yellozlar olabülüüü
He valla hay ağzına sağlık öyle vallaİrsaaliyecisi, mühürcüsü, güvenlik görevlisi limanlar fabrikalar kadın dolmuş kız aaa ben şok oldum

O dönem fazla mantık çerçevesinde değerlendirmişimoyuncu eşleri ya da kız arkadaşlarının izleyip de ne güzel oynamış ne büyük oyuncu be diyeceğini düşünmüyorum hepsi gizli sinir oluyordur olmayan yalan söylüyordur
bende sanmıyorum ya çok enteresan ben öyle bir eş seçmezdim seçmedimde
sende seçme 
Seçmemeye çalışırım elimi sallasam ünlüye çarpıyorum yabende sanmıyorum ya çok enteresan ben öyle bir eş seçmezdim seçmedimde
sende seçme
Peki.Seçmemeye çalışırım elimi sallasam ünlüye çarpıyorum ya

Haritama bakarsak başına küçük çaplı bir ünlü getirecem gibi duruyor ondan seçmemeye çalışırım dedim ay kop