Eşime arkadaşımı tavsiye ettim

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
Eşime arkadaşımı tavsiye ettim

attachment.php

Sibel Üresin, İstanbul'da tek eşli kimse olmadığını savunarak ilginç açıklamalarda bulundu.

Kocamın ikinci bir eş alması için müsade ettim" sözleriyle tartışma yaratan Sibel Üresin, yine tepki çekecek açıklamalarda bulundu.

Beyaz TV'de, Seda Sayan'ın bugünkü konukları arasında yer alan Sibel Üresin, çift eşlilik konusunda kendisine yöneltilen eleştirilere: "Hiç çift eşli yaşayan yokmuş gibi davranıyorsunuz, size şaşırıyorum. Eğer ben sadece kendi ofisimde bana gelen çok eşlileri değerlendirecek olursam; 'İstanbul'da tek eşli hiç yok' diye net bir cümle kurabilirim." dedi.

Kocasına ikinci bir eş alması için müsade ettiğini belirten Üresin: "Ben kocama bekar arkadaşımı gösterdim. Beğeniyorsan alabilirsin dedim. Ama o kabul etmedi. Kabul etseydi de boşanmazdım" sözleriyle ekran başındakileri şaşırttı.

Mynet

Ekli dosyalar

• sibel-seda_640.jpg
    sibel-seda_640.jpg
    34,5 KB · Görüntüleme: 117

_emos_

Daimi Üye
Tepki
5.511
türk değilmi eminiz:1:Allah Allah inanç bakımından çok eşlilik böylemi oluyormuş keyif içinmi çok evlilik yapılıyormuş insanlar bunu bir anlamalı ,birde arkadaşı tuhaf çok tuhaf..hatta üstüne İLAHİ KOMEDYAAAAA:1:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar