Eşcinsel yatak sahnesi şaşırttı

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
kilic-gunu-gay_640.jpg

Eşcinsel yatak sahnesi şaşırttı

Yabancı film ve dizilerde nerede ise olağan hale gelen 'eşcinsel aşk' Türkiye'de izleyicilere ilk kez bir TV dizisinde sergilendi.

Kurtlar Vadisi'nin eski yapımcısı Osman Sınav'ın yeni dizisi "Kılıç Günü" izleyicileri şaşırttı.

Kızıltan ailesinin 'gay' olan oğlu Barış, erkek sevgilisi ile yatakta yarı çıplak göründü.

Dizinin senaristi Süleyman Çobanoğlu uzun süre Milli Gazete'de köşe yazarlığı, Kanal 7'de üst düzey yöneticilik yaptı. Bir dönem televizyon fenomeni haline gelen Kalp Gözü isimli televizyon dizisinin de senaristiydi.

Dizinin yapımcısı Osman Sınav da televizyon sektöründe milliyetçi muhafazakar kimliğiyle tanınıyor.

Kızıltan ailesinin 'gay' olan oğlu Barış, erkek sevgilisi ile yatakta yarı çıplak göründü. Duygusal anlar yaşayan ikili Türk televizyonları için de bir ilk oldu.

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
kızlar bu bi başlangıç yani daha ilk...dizilerde bu tip sahneler reyting amaçlı olduğu için daha da çoğalacak ve herkese doğal gelmeye başlayacak....off off çocuklara tv izletmeyin kızlar

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
diziyi seyretdik
genel olarakta ilgimizi cekti
bi burasinda alelen bisi yapilmasada kapatdik
evde kücük var
ilgisini ceksin
yada anne noluyo desin istemem
nereye gidiyoruz anlamadim bitürlü:dertli:

OP
ilk_nur

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
diziyi seyretdik
genel olarakta ilgimizi cekti
bi burasinda alelen bisi yapilmasada kapatdik
evde kücük var
ilgisini ceksin
yada anne noluyo desin istemem
nereye gidiyoruz anlamadim bitürlü:dertli:

iyi yapmışşın çocuk nerden anlayacak bi anlık görüntü bilinç altına yerleşebilir ne olduğunu anlamaya çalışır

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
iyi halt ettiler bir bu eksikti çocuklara çok güzel bir örnek ben protesto ediyorum:protesto::protesto::protesto::protesto::protesto::protesto::protesto::protesto::protesto::protesto::protesto::protesto::protesto::sok:sok:sok:sok:sok:sok

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar