Ermeni Yemekleri - Havidz

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
MALZEMELER
3 çorba kaşığı un
125 gr tereyağı
1 su bardağı toz şeker
1 litre su
Hindistancevizi
HAZIRLANIŞI:
Un bakır tencerede kuru olarak kavrulur. Pembeleşen una şeker katılır ve karıştırılıp. Daha sonra yağ ilave edilir ve yedire yedire karıştırılıp. Azar azar ilave edilen süt yedire yedire tekrar karıştırılıp topak oluşmamasına dikkat edilerek kaynatılır.
 

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
tsk57xg7.gif
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst