Erkeklerin ihanet etme nedenleri

Gülümse

Daimi Üye
Tepki
7.105
Uzun ilişkilerde eşlerine olan duygularını yitiren erkekler ayrılmak yerine, başka bir kadınla ilişkiye girmeyi tercih eder. Peki bu ihanete neden olan başlıca etkenleri merak ettiniz mi? İşte erkeklerin ihanet etmelerinin nedenleri…

- Kadınlar uzun süreli ilişkilerde eşlerine yeteri kadar ilgi göstermemeye başlar. Bu da zamanla erkeği kadından soğutur.

- Çoğu kadın, eşi kendisini aldattığında bunu affeder. Bu da erkeğin yeniden ihanet etmesine cesaret kazandırır.

- Kocanızı hiç dinlemeyip sürekli kendi fikirlerinizi empoze etmeye çalışıyorsanız, partnerinizin aklına başkasının gelme ihtimali her zaman yüksektir.

- Hiçbir erkek sekse kolay kolay ‘hayır’ diyemez. Erkeğin ihanet için fırsatı varsa, bunu değerlendirmekten hiç çekinmez.

- Bir erkeğin başka kadınlar tarafından arzulandığını hissetmesi, egosunu okşar. Bu durumda aldatma kaçınılmazdır.

- Erkeklerin çoğu, ‘Gözlerin görmediğini, kalp de hissetmez’ sözüyle hareket eder ve eşini kandırabileceğine çok inanır. Eşiniz, sizi kandırabileceğine inanıyorsa aldatmayı deneyebilir.

- İhanet, başka bir kadınla ‘yasak ilişki’ erkeklerin adrenalinini yükseltir. Bu heyecan, ihanetin de en büyük nedenidir. İhanetin tadını bir kere aldıysa, devamını getirebilir.

- Evlilik, zaman içinde giderek monotonlaşır.. Bu da erkeklerin en büyük ihanet nedenlerinden biridir.

alıntı

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.321
Aldatmak icin asla bir neden yoktur, olamazda.
Birseyler yolunda gitmiyorsa karsilikli konusulur, seven insan aldatamaz bence.

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
seven kişi bencede aldatmaz hem bi kere kendine yediremez bunu

Lateralus

Aktif Üye
Tepki
152
bakımlı da bahane bakımlı olursun daha bakımlısı da var o zaman ona mı gidecek. aldatmak ıcın bahane aramasın kimse ayrılabilir aldatacaksa bunun bı acıklaması oluru makulu yok.

Lateralus

Aktif Üye
Tepki
152
kadın istiyosa bıktırsın dırdırdan saygısızlıktan seksten kaçsın yalan söylesin ne yaparsa yapsın aldatmak zorunda değil. ayrılabilir. aynı sekilde kadında.

Tepki
96
Ayrılabilir ama çevrenizde arada sevgi olmadığı halde sakız gibi yapışanları görmedinizmi hiç.benim çok yakınımda yaşandığı için biliyorum .kadın öğlene kadar uyur eve hizmetçi gelir yemek yapmaz temizlik yapmaz kocayla ilgilenmez .kocası ayrılalım deyince maddi imkanlar bitmesin diye hayır der.veya boşansan bile malının yarısı benim der.yıllarca kocasına destek kadınların tabikide hakkı var ama böyle bı kadının neye hakkı var sizce,kocası kadın günü görmedi aldatsa haksızmı?bu arada şunuda belirteyim ayrıldığı takdirde kocası evi ve arabayı ona bırakıyor.ama o malın yarısını istiyomuş:acep:

Lateralus

Aktif Üye
Tepki
152
Ayrılabilir ama çevrenizde arada sevgi olmadığı halde sakız gibi yapışanları görmedinizmi hiç.benim çok yakınımda yaşandığı için biliyorum .kadın öğlene kadar uyur eve hizmetçi gelir yemek yapmaz temizlik yapmaz kocayla ilgilenmez .kocası ayrılalım deyince maddi imkanlar bitmesin diye hayır der.veya boşansan bile malının yarısı benim der.yıllarca kocasına destek kadınların tabikide hakkı var ama böyle bı kadının neye hakkı var sizce,kocası kadın günü görmedi aldatsa haksızmı?bu arada şunuda belirteyim ayrıldığı takdirde kocası evi ve arabayı ona bırakıyor.ama o malın yarısını istiyomuş:acep:

ne biliyim öyle bi konuştunki ben onları kadından bile saymadım :D bunlar kadınsa biz neyik.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar