Erdoğan İstedi Tatlıses Evlendi

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503
Sürpriz bir şekilde tedavi gördüğü hastanede evlenen İbrahim Tatlıses'in neden bu kararı aldığı anlaşıldı.

İbrahim Tatlıses, 13 Marttaki silahlı saldırının öncesinde kavga edip küstüğü Ayşegül Yıldıza Aşkım bugün yarın ne olacağım belli değil. Senden tek bir şey istiyorum, ben ölürsem ne olur başka birisi ile evlenme. Seni çok seviyorum diye mesaj yollamış ve ikili barışmıştı.

Manken, oyuncu ve sunucu olarak adını duyuran Ayşegül Yıldız, 12 yıldır Tatlısesin hayatında... Yıldız, sanatçının hayatına giren başka kadınlara rağmen sadakatini koruyan kişi olarak adını öne çıkarttı. Ayşegül Yıldız, Tatlısesin Türkiye ve Almanyadaki tedavi süresince de hep yanında olup ünlü sanatçıya destek verdi.

BABAMIN MUTLU OLMASI BİZİ ÇOK SEVİNDİRİYOR

Nikâh töreni sonrası hastane önünde basın açıklamasında bulunan Mustafa Sarıgül, Bu mutlu haberi bir gün önce aldım. Gün boyu evrakları yetiştirerek işlemleri gerçekleştirdik. Sayın Tatlıses bu nikâhın Türkiyenin şu anki durumundan dolayı çok sessiz ve sakin geçmesini istedi . Sayın Tatlısesin oldukça heyecanlı ve mutlu olduğunu gördüm dedi. Tatlısesin büyük oğlu Ahmet Tatlı ise Bu nikâhı ailecek çok istiyorduk. Babamın şu an keyfi gayet yerinde 1-2 aya kadar hastaneden de çıkmış olacağız zaten. Babamın mutlu olması bizi de çok sevindiriyor dedi. Taze çiftin nikâh sonrası geceyi kendileri için hazırlanan özel odada geçirecekleri öğrenildi.

"BAŞBAKANIMIZ YUVAM OLMASI GEREKTİĞİNİ İMA ETTİ"

İbrahim Tatlıses nikah sonrası yaptığı açıklama şunları söyledi:

Sayın Başbakanımızın beni ziyareti esnasında yaptığımız sohbette, Başbakanımız artık benim bir yuvam olması gerektiğini sözleriyle ima etti. Bu ima zaten düşündüğüm bir yuvayı gerçekleştirmeme sebep oldu. Bugün de bu evlilik akti için sayın başkanım Mustafa Sarıgül şeref verdiler, bu hayırlı olayı gerçekleştirdiler. Şahitlerimiz Fatih Terim ve Yüksel Çağlar dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Ayrıca böyle bir mutlu günü tüm dostlarımla ve beni seven halkımla paylaşmak isterdim. Malesef ülkemizin şu andaki konjektörü buna müsait olmadığından mütevazi bir şekilde gerçekleştirmek durumunda kaldım.

Bu mutlu günümde yanımda olan ailem ve çocuklarıma, dostlarıma, ekibime ve tüm sevenlerime teşekkür ederim.

Saygılar İbrahim Tatlıses

OP
Şekerpare

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.503

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar