arkadaşlar plasenta aşağıda olduğu için büyük ihtimalle sezeryan olcam. genel anestezi istemiyorum bebeğimin dünyaya gelişini görmek istiyorum. epidural sezeryan olanlar bana hastane girişinden çıkışına kadar neler yapıldığını anlatabilirmi lütfen
arkadaşlar plasenta aşağıda olduğu için büyük ihtimalle sezeryan olcam. genel anestezi istemiyorum bebeğimin dünyaya gelişini görmek istiyorum. epidural sezeryan olanlar bana hastane girişinden çıkışına kadar neler yapıldığını anlatabilirmi lütfen
lavman şartmı yaa:ne:
benim bildiğim sezeryanda lavman yapılmıyor sonda takılıyor..Bana sonda takmışlardı..
benim planlı bir sezeryan değildi 26 saat suni sancıdan sonra mecburi oldu.. atıştırmalık bişeyler yediğim için genel anestezi yapamadılar önce belimden 2 iğne vurdular ve anında belden aşağı uyuştum 5 dk sonra falan göğüs altından bastırıp bebeği aşağı iteklediler o ara ben heyecandan olacak kendimden geçmişim gözümü açtığımda doğum gerçekleşmiş dikişlere başlamıştı bebeğimi odaya çıkınca görebildimtoplamda yarım saatte herşey bitmiş oldu yani uyuşukluk ise 4 saat sonra geçti umarım sen benim gibi bayılmaz bebeğini o an görebilirsin canım..
şuan 2. bebeğimi bekliyorum 9 hafta sonra doğum yapıcam ve yine epidural sezeryan isticem
canim ben epiduralle normal dogum yaptim sezeryani bilmiyorum ama dogumunda tamamen baylmaman dahaguzel bence ilk sen gor melegini:bebecik
Canım lavmayı ilk doğumumda takılmıştı.
İkincisi epidural olduğu için takılmamıştı.
flamingo'nun söylediği gb sonda takıldı bana ikinci doğumumda.