Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
En yakın arkadaşınız size çok büyük bir hata yapsa?
yaptı hemde çokkötü bişey yaptı ve ben hayatımdan çıkardım onu, ama bazen aklıma gelmiyor değil özlediğimi farkediyorum ama aslagörüşmem 1 yıldır görüşmüyorum
hata çok büyükse güle güle derim. ve hata küçükse ama devamlı aynı hatayı tekrar edip duruyorsa, uyarmama rağmen yine gülegüle derim. her 2 halikarda da güle güle dediğim bir yığın arkadaşım oldu. arkama bakmadım bile...
bundan seneler önce asker yolu beklerken benim 5 yıllık sevgilim beni en yakın kız arkadaşımla tam 1 yıl aldattı tesadüfen açtığım msn de 2 si konuşurken ben girdim araya ve aldatıldığımı o zaman anladım ama salak erkek arkadaşım anlamadı.. kız arkadaşımı düştü sanıp tekrar konuşmaya başladı ve ondan sonra uyanan kız arkadaşım oldu telaşla beni aradı teli açtım napıyorsun nasılsın diye panik olmuştu ses tonundan anladım beni sırtımdan vurdunuz dedim 20 yıllık kardeşliğimize bana bunu yaptın yazıklar olsun ikinizede dedim. İkisinide hayatımdan tamamen çıkardım. çok üzüldüm çok koydu en çok kardeşim dediğim insandan ama işte hayat bazen insan koynunda yılan besliyor.. o günden sonra şu hayatta hiç kimse ailemden kıymetli değil insanlara güvenmiyorumm..