En yakın arkadaşınız size çok büyük bir hata yapsa?

felisity

Daimi Üye
Tepki
1.778
yaptı hemde çokkötü bişey yaptı ve ben hayatımdan çıkardım onu, ama bazen aklıma gelmiyor değil özlediğimi farkediyorum ama aslagörüşmem 1 yıldır görüşmüyorum

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
Kesinlikle silerim.Görüşmemek ve karşılaşmamak için herşeyi yaparım zaten açıkça dile getiririm onun için işim kolay.:lala:

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
hata çok büyükse güle güle derim. ve hata küçükse ama devamlı aynı hatayı tekrar edip duruyorsa, uyarmama rağmen yine gülegüle derim. her 2 halikarda da güle güle dediğim bir yığın arkadaşım oldu. arkama bakmadım bile...

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
hatasına göre değişir baktım affedilicek gibi değil bayy
yaptımda ve hiç pişman olmadım şükür:panter:

*Hülya*

Daimi Üye
Tepki
6.521
öyle çok büyük bir yanlışla karşılaşmadım ama öylesine sildiklerim vardır benim de:acep:

GöNüLDeN

Aktif Üye
Tepki
112
bundan seneler önce asker yolu beklerken benim 5 yıllık sevgilim beni en yakın kız arkadaşımla tam 1 yıl aldattı tesadüfen açtığım msn de 2 si konuşurken ben girdim araya ve aldatıldığımı o zaman anladım ama salak erkek arkadaşım anlamadı.. kız arkadaşımı düştü sanıp tekrar konuşmaya başladı ve ondan sonra uyanan kız arkadaşım oldu telaşla beni aradı teli açtım napıyorsun nasılsın diye panik olmuştu ses tonundan anladım beni sırtımdan vurdunuz dedim 20 yıllık kardeşliğimize bana bunu yaptın yazıklar olsun ikinizede dedim. İkisinide hayatımdan tamamen çıkardım. çok üzüldüm çok koydu en çok kardeşim dediğim insandan ama işte hayat bazen insan koynunda yılan besliyor.. o günden sonra şu hayatta hiç kimse ailemden kıymetli değil insanlara güvenmiyorumm..

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
ben yaşadım bikeresinde.en yakın arkadaşımdan darbe yedim 1 yıl küs kaldım.sonra barıştım ama hiçbişi eskisi gbi olmadı

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.375
Yaptığı hataya göre değişir bir daha yüzüne bakmayabilirim ayağını denk alaydı ne yapayım :rujsigara:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar