En Son Mesajı Kim Yazacak?

H

Hera

Misafir
Karadır kaşlarııınn ferman yazdırırrrrr bu aşk beni diyaaarrr diyaaarrr gezdirirrrrr :sarki: :sarki:

H

Hera

Misafir
ahh Aslıcım piyango değil ama onun gibi bir şey de denilebilir çok mutluyum İnşallah olur ne olur dua et :panter: Olsuunnnn hayırlısı ile :eek:ys:

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
ne bu neşe heroşum maşallah:huhuu:
ama üzgünüm kızlar ben yazdımmmmmmmm:cee:cee:cee

H

Hera

Misafir
Enisemmm ohhhh ne kadar çookk aşka intizarr eden kimi çookkk seviliyorrr kimi YOKSUNNNN sevgiden sen orada ben buradaaa bir şey gelmezzz elimdeeennn :huri: :sarki: Bende ÖzLedimm bende Resmin var Şu an Elimde derman yok Dizlerimdeeee

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.309
Allah iyliğini versin canım ya güldürdün beni du sana başka bir türküyle eşlik ediyim
:sarki:bahçelerde börülceee bahçeleeeerde börülceee oynar geliiiiin görümceeee oynar geliiiin gööörümce hop teralelellelli nay nini ninom hop teralelellelli nay nini ninom:huri::huri::huri:

H

Hera

Misafir
Sende beni güldürdün Aslım çok yaşa ooohhhh :huri: Seans yapıyoruz bu bizim seansımız olsun rahatlamak adına stresleri atmak adına filan yani :cokkomik: Oldumu seansa gel diycem Yeni Bişey buldum Böyle bir konu açalım seans Yapıyoruz kızlar yetişiinnn diye Konu açalım eğlenelim -ciko

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.309
Sende beni güldürdün Aslım çok yaşa ooohhhh :huri: Seans yapıyoruz bu bizim seansımız olsun rahatlamak adına stresleri atmak adına filan yani :cokkomik: Oldumu seansa gel diycem Yeni Bişey buldum Böyle bir konu açalım seans Yapıyoruz kızlar yetişiinnn diye Konu açalım eğlenelim -ciko

kesinlikle destek veriyorum kuzum eğlenelim atalım bütün stresleri canım benim sen aç konuyu tam destek arkandayım kuzum:huri:
Bu arada kızlar ben yazdım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar