mügü
Daimi Üye
- Tepki
- 10.331
Kesinlikle klasik orta şekerli türk kahvesi diyorum
Hoş geldin aramıza
Kesinlikle klasik orta şekerli türk kahvesi diyorum
Hoş geldin aramıza
Bnde denedim bi yere gitmiştim çok güzel dedi çok kötüydü sade en güzeliKızlar dün naneli türk kahvesini denedim, siz sakın denemeyinözellikle akşam hiç içmeyin, sonra mide yanmasından uyuyamazsınız.
Naneli mocha çok güzeeeeel. Şu s ile başlayan zincir de var aylardır içmiyorum hühüühühBnde denedim bi yere gitmiştim çok güzel dedi çok kötüydü sade en güzeli
Doğumdan önce iç olmadıNaneli mocha çok güzeeeeel. Şu s ile başlayan zincir de var aylardır içmiyorum hühüühüh
Doğurunca içerimDoğumdan önce iç olmadı
Of of aklımda neler neler varAaklı hala yapamadıklarında
Makünayı götürmeyi unutma hastaneye bu arada trend olmus sanırım bizim akraba var oda senle 36 haftalık simdi valize kahve makinası sokmusOf of aklımda neler neler var
Özel hastanede herşey var ya ne gerek var eskiye döndüler iyidenMakünayı götürmeyi unutma hastaneye bu arada trend olmus sanırım bizim akraba var oda senle 36 haftalık simdi valize kahve makinası sokmus
Var tabi bende söledim amaÖzel hastanede herşey var ya ne gerek var eskiye döndüler iyiden
Kız devlette bile adım başı kafeteryaVar tabi bende söledim ama
Bunlar kendi kahvelerini içmek istiyorlarmısKız devlette bile adım başı kafeterya
İçsinler bakimBunlar kendi kahvelerini içmek istiyorlarmıs
Ay yok be bi de onu taşıcam 1 gün içinMakünayı götürmeyi unutma hastaneye bu arada trend olmus sanırım bizim akraba var oda senle 36 haftalık simdi valize kahve makinası sokmus