En İyi Sonbahar Ojeleri!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.636
Tepki
53.661
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
EpEq2A.jpg


Sonbahar sezon parçalarını şimiden vitrinlerde görmeye başladık. Bununla birlikte aksesuarlar, makyajda trend olan renkleri de seçmeye başlıyoruz. Sonbahar sezon trendleri keşfimiz devam ederken, sizlere yeni sezonda en iyi sonbahar ojeleri 2015 yazımızı derlemek istedik.

Sonbahar, renkleri gereği her zaman toprak tonlarını anımsatsa da her sezon, moda dünyasının trend haline getirdiği farklı renkler ve tonlar oluyor. Sonbahar sezon renkleri de, tüm kıyafetlerinize ve aksesuarlarınıza yansımalı. Eğer Sonbahar sezonunda da en yeni trendleri sizden öğrensinler istiyorsanız, yeni sezon parçalarınızı şimdiden seçip satın almalısınız. Sonbahar yeni sezon moda dünyasında oldukça iddialı geçecek.

jjY2Ar.jpg


En iyi sonbahar ojeleri, geçtiğimiz yıl uğradığı değişikliklerle birlikte birden çok farklı renk ve tonda seçenek sunarak hayat kurtarıyor. En iyi sonbahar ojelerinde klasikleşmiş renklerin yanında farklı renkler de var. Klasikleşmiş sonbahar renklerinden olan bordolar, koyu kırmızılar elbette sonbahar 2015’te de moda olmaya devam ediyor. Eğer en iyi bordo renklerini arıyorsanız, oje standının başında biraz zaman geçirmelisiniz. Çünkü ojeleri ten rengine farklı bir duruş yaratabilir. Bu yüzden mutlaka ojeleri ten renginizle birlikte görmeniz gerek. En iyi bordo ya da koyu kırmızı ojeyi bu şekilde bulabilirsiniz.

ZJ1Vna.jpg


En iyi Sonbahar ojeleri klasikleşmiş renklerin dışında, Sonbahar sezonunun öne çıkan trendi olan etnik desenlerin de etkisiyle biraz daha farklı renkler kullanmaktan çekinmeyin.

o9zZym.jpg


En İyi Sonbahar Ojeleri 2015 yine vazgeçilmez bir tutku haline gelen nude tonlarda ojeler sıkça karşımıza çıkacak. Nude tonlarda ojeler, şeftalimsi, kahveye daha yakın tonlarda da olabilir. Bunu yine sizin ten renginiz belirliyor. Mutlaka tırnakta nasıl durduğunu görmelisiniz. Bunun için beğendiğiniz ojenin marka ve numarasıyla aratıp, swatchlarına gözatabilirsiniz.

l9zy4X.jpg


V6yLBn.jpg


n2Ggy0.jpg


LEo4Gj.jpg


rRdVy7.jpg
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst