En Güzel Hikaye Benimki!Diyorsanız Buyrun Yeni Yarışmamıza Hanımefendi'ler

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
İçimizdeki yazarlık yönümüzü ortaya çıkarmaya ne dersiniz arkadaşlar?
Eğer sizlerde içimde kağıda dökemediğim hikayelerim var diyorsanız bu yarışma tam sizler için -kop-kopKızlar Yarışmamızın içeriği şöyle canımcımlarım.Yaşamış olduğunuz gerçek hikayeler de olabilir yada ah bir kitap yazabilseydim şu hikayeyi yazardım dediğiniz bir hikayeniz varsa buyrun meydan sizin hanımlar İçinizde tuttuğunuz hikayeleri bu yarışmamızda yarıştıralım ne dersiniz?Katılım ne kadar çok olursa okadar çabuk açabiliriz yarışmayı kaltılımlarınızı bekliyorum Sevgi kelebeklerim-kop-kop-kop
Hkayelerinizi bana özel mesajla yollayabilirsiniz canlarım

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Yetenekli değilim cümlesini kabul etmiyorum:ilknur::ilknur:hepimizin bazı yaşanmışlıkları vardır kızlar olmasa da çevremizden duyduklarımız vardır yazmaya başlayınca gerisi gelir diye düşünüyorum
beni yalnız bırakmıyacağınızı umuyorum
Engüzel hikaye benimki diyorsanız haydi eller mauslara kızlar:gulegule::gulegule:

OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Eeeeeee aşkolsun ama kızlar :acep::acep::acep:Haydi amaaaa hiçmi ilginizi çekmedi bu konu beklemekteyim hala hikayelerinizi yoksa yanınıza gelip zorlamı alayım hikaylerinizi:zopa::zopa::zopa::zopa::kptmya:
Şuan özelimde birtane hikaye var kızlar katılımlarınızı bekliyorummmmmm :2::2::2::2:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar