elveda anneciğim...

sementha

Daimi Üye
Katılım
15 Temmuz 2008
Mesajlar
2.349
Tepki
3.398
Puan
113
Konum
istanbul
2 MART= Hayatım bugün başladı. varlığımdan henüz annemin haberi yok. Gözle görülmeyecek kadar küçüğüm. Ama ne fark eder varım ve canlıyım... Cinsiyetim bile tayin edildi. Bir kız çocuğuolacağım.Deniz mavisi gözlerim altın sarısı saçlarım alacak.

16 MART= ağzım ortaya çıkmaya başladı. Bir müddet sonra güleceğim. İlk sözüm anne olacak biliyormusun anneciğim?.. Kim demiş bana henüz canlı değil diye..

25 MART= Bugün ilk defa kalbim atmaya başladı... Nekadar sevindim. Ben bu kalbi inanç ve sevgi ile dolduracağım. Anneciğim çok ömemli günlerdeyim... Sakın röntgen çektirme, kızamık, kızamıkçık, grip bile olma, lüzumsuz ilaç kullanma, ne olur dikkat et anneciğim, sakın hormon ilaçlarıda alma, Bol bol süt iç. Sigara içme.... bilmemki bunları sana nasıl duyurabilsem?..

1 NİSAN= Hergün biraz daha büyüyorum. Yüzüm ve bacaklarım şekillenmeye başladı. Bu bacaklarımla anneme koşacağım kollarımı açıp babama sarılacağım. Fakat bunlar için epey zaman var.

11 NİSAN= Bugün allerimde ufacık parmaklarım teşekkül etmeye başladı. Onların küçüklüğü beni bile şaşırtıyor ama okadar hoşuma gidiyorki... Beni yaratan herşeyimi en inceliğine kadar düşünüyor beni oya gibi işliyor. İlerde parmaklarım büyüyecek. Anneciğim senin saçlarını okşayacağım, sana çiçekler toplayacağım, babamın elinden tutacağım, yazı yazacağım , kitap sayfaları çevireceğim.

19 NİSAN= Bugün annem benim varlığımdan haberdar oldu. Nekadar seviniyorsun değilmi anneciğim?..
Dünyalar senin oldu adeta...
Beni kollarının arasına alacağın günü düşünebiliyormusun?..

21 NİSAN= Annem ve babam benim kız olduğumdan habersizler belkide erkek bekliyorlar. Ben onlara süpriz yapmak istiyorum. Bana güzel bir isim koysanız...
Biliyormusunuz islamiyette çocuğun ismi çok önemlidir. Büyüyünce güzel bir isimle çağrılmak isterim...

9 MAYIS= Yüzüm tam olarak şekillendi. anneciğim tıpkı sana benziyorum biliyormusun?..

12 MAYIS= Artık etrafımı görebiliyorum fakat etrafım çok karanlık. Anne... Anneciğim... Senin hiç görmedim bir görebilsem!.. Sana bir sarılabilsem!..

23 MAYIS= Anneciğim kalbinin sesini duyabiliyorum sende benimkini... Sadece senin için çarpan yüreğimi hissediyormusun?.. Dünyaya gelmek için kollarında uyumak için yüzüne bakmak sana kavuşmak istiyorum. beni koklayacakmısın?.. Sende beni seviyorsun değilmi anneciğim?..

27 MAYIS= Ah... Anne. Anneciğim... Dayanılmaz bir acı... Parmağım koparıldı... Annem ciğerim parçalanıyor... Yüreğim yerinden sökülüyor... Anneciğim senin için çarpan yüreğimi bana bırak... ANNEM BENİ BUGÜN ÖLDÜRDÜ
alıntı
 

Mişka

Yeni Üye
Katılım
26 Ağustos 2008
Mesajlar
10
Tepki
2
Puan
3
Konum
Baku
Semantha canım, çok kötü oldum ya.ellerine salık çok güzel bir konuya tokunmuşsun.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst