Elmalı Kurabiye

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.628
Malzemeler:1 su bardagı toz şeker
1 paket erimiş margarin
1 su bardagı yoğurt
1 yumurta
1 paket kabartma tozu
2 kaşık nişasta
un
İç harcı:3 elma
2 çorba kaşıgı toz şeker
1 tatlı kaşıgı tarçın
bol kırılmış ceviz
üzeri için pudra şekeri
Yapılışı:erişim margarinin içine şekeri ,yumurtayı yoğurdu kabartma tozunu koyup iyice karıştıralım içine unu ve nişastayı koyup iyice yoğuralım.Üzerine bez örtüp bir kenarda bekletelim.
bir tavaya üç elmayı rendeleyelim içine toz şekeri ve tarçını koyup ocakta pişirelim ocagı söndürmeye yakın kırılmış cevizleri koyup altını kapatalım soğumaya bırakalım.hamuru birkaç bezeye ayıralım ve her bezeyi pizza şeklinde açalım ve açtığımız hamuru şekiz eşit parçaya keselim kenarına elmalı harçtan koyup rulo şeklinde saralım ,ve yağlanmış tepsiye dizelim ve fırına sürüp üzeri biraz kızarınca fırından alalım soğuyunca üzerine bol ğudra şekeri serpelim..
AFİYET OLSUN..

OP
flamingo

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.628
buda yapılmış hali..
uFoPLORk.jpg

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.401
Kurabiyelerin kraliçesidir bence elmalı kurabiye :nk: çok severim ellerine sağlık flamingo...

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
Kraliçe hımmm:cikolata: bende neden bu kadar seviliyor derdim evet sevmeyene henüz rastlamadım:cee
Emeğine sağlık flamingo:huhuu:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
oy oy hamisim hemsom askitom neler yapmis öyle:dil:harikasin bitanem ellerine saglik nefis gözüküyor nefis:catalbicak:

OP
flamingo

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.628
oy oy hamisim hemsom askitom neler yapmis öyle:dil:harikasin bitanem ellerine saglik nefis gözüküyor nefis:catalbicak:

canım çekti yapim dedim,hamile olmasam daha neler yapacam neler de düşük riskim olmasa..:uzgun:
aşkitom gel öpem seni..

H

Hera

Misafir
Ooff Oooff harika :1: görünüyor Ellerin dert görmesin bayılırım elmalı kurabiyeye vede sabah Kahvaltıda bu tarz şeyleri yemek çok çok hoşuma gider :cikolata::cikolata: canım çekti bak şimdi yaaaa süpersin filamingo teşekkürler

OP
flamingo

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.628
Ooff Oooff harika :1: görünüyor Ellerin dert görmesin bayılırım elmalı kurabiyeye vede sabah Kahvaltıda bu tarz şeyleri yemek çok çok hoşuma gider :cikolata::cikolata: canım çekti bak şimdi yaaaa süpersin filamingo teşekkürler

begenmene sevindim heram atla gel beraber yiyelim..:huhuu:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar