Elektirikli süpürge tavsiyesi

S

speksoy

Misafir
arkadaşlar sitede yeniyim acemilik yaptıysam özür dilerim ama bir türlü uygun başlığı bulamadım...
gelelim derdime:))
arkadaşlar elektrik süpürgem sizlere ömür...motoru yandı...yenisini almayı düşünüyorum...günlerdir araştırıp tanıdıklarımdan tavsiye istiyorum...siz yeni arkadaşlarımın da tavsiyesine ihtiyacım var...
şu ana kadar en çok önerilen arnica bora 4000 diye bişey...ben açıkçası arçelik bosch vestel fakir gibi popüler markaları arıyordum ama bir kaç arkadaşım bunu söyleyince araştırayım dedim...çok şaşırdım...bilindik güvenilir bir çok alışveriş sitesinde satış ve yorum olarak inanın bir numara...cesaret edip alayım mı ne dersiniz????:sinifsinif:

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.628
bunu kullanmadığım için bilemiycem bence arçelik daha iyi dokuz senedir kullanıyorum çokta memnunum bir defa bile tamire gitmedi..

OP
M

madesam

Misafir
ben yeni aldım philips marka çok araştırdım ve onda karar kıldım çookk memnunum. sulu modeller ben gibi tembellere göre değilmiş suyu dök kurut falan zor geldi bir de fakirin küçük bir süpürgesi var o da çok iyi

Tepki
27
Merhaba,elektrik süpürgesi hakkındaki tek bilgim,süpürgenin küçük ama kullanışlı olması.
Lütfen büyük elektrik süpürgelerini tercih etmeyelim,tabiki tercih meselesi ama ileride pişman olmak istemiyorsanız(bnm gbi)
Çok yer kaplıyor,çok ağır,her yere çarpıyor,kısacası bu büyük elektrik süpürgeleri hamile kadına bebeğini düşürtür.(Allah korusun)

HATUNKİŞİ

Aktif Üye
Tepki
169
philips hepa filtreli süpürgeden ben çok memnınum tavsiye ederim... ben torbasız aldım ama torbalısıda arkadaşım çok memnun mükemmelmiş biraz tuzlu ama halıyı kaldıracak kadar güçlü 1 senedir kullanıyorum tavsiye ederim

OP
S

speksoy

Misafir
haklısınız arkadaşlar benim bir fakir halı yıkama makinem var çok afedersiniz eşşek kadar....evlere barklara sığmadı...öyle hergün kullanılan bişey de değil ki katlanayım...tuttum kayınvalideye verdim kurtuldum:D halılarımı da bi telefon edip halı yıkamacıyı çağırıyorum...alıp sana mis gibi yapıp geri getiriyorlar...süper valla...eşya dediğin evde benden daha fazla yer kaplamayacak arkadaş:)

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
benim aeg fazla büyük degil cokta kullanisli
145028_AEG-Staubsauger_xxl.jpg

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar