kız sonu belli işte,adam aya basmışSonunu yazma ama
Yaa akıllım bu filmden bahsetmiyorum genel olarak diyorum hani hep paylaşım yapıcan ya..kız sonu belli işte,adam aya basmış
bana belli olmaz,sen dikkatli okuYaa akıllım bu filmden bahsetmiyorum genel olarak diyorum hani hep paylaşım yapıcan ya..
selam
izlediğim filmleri kendi yorumumla sizlerle paylaşmak istiyorum
imdb den bile cimri arkadaşım ela
IMDB: 7.7
Tür: tarih,dram
Yapım: 2018
Yönetmen: Damien Chizalle
Oyuncular: Ryan Gosling,Clarie Foy,Jason Clarke,Kyle Chandler,J.D.Evermore
Film Özeti: Film, Ay’a ilk kez ayak basan Amerikalı astronot Neil Armstrong’un (Ryan Gosling) hayatını konu alıyor. Kore üzerinden Amerikan Deniz Kuvvetleri pilotu olarak 78 saat uçuş yapan ve uzay programına astronot olarak katılmak için başvurarak denemelerden başarıyla geçen Neil Armstrong, Gemini 8 uçuşuyla ilk kez uzaya gitti. 20 Temmuz 1969 tarihinde ise bir ilki gerçekleştirerek, Apollo 11 ile yaptığı ay yolculuğunda aya ilk kez ayak basan insan oldu.
açıkçası film biraz sıkıcı.ana karakterde hayal kırıklığı yaşadım.bu olayı anlatan diğer filmlerin daha başarılı olduğu kanaatindeyim.gerçek bir olayı anlatmasından başka bi espirisi yok benim için.puanı en fazla 6.5 eder...
doğru dürüst puan versinler o zamanimdb den bile cimri arkadaşım ela
doğru dürüst puan versinler o zamanfilm gerçekten sok sıkıcı.ki ben bu tür filmleri soluksuz izlerim.zaten kandırmışlar bizi,aya falan çıkmamışlar
Aynen bence de yalan.. 69daki teknoloji ile aya çıkan amerika 2000li yıllarda gelişmiş teknoloji ile neden tekrar çıkmıyor aya??doğru dürüst puan versinler o zamanfilm gerçekten sok sıkıcı.ki ben bu tür filmleri soluksuz izlerim.zaten kandırmışlar bizi,aya falan çıkmamışlar
çünkü bi kere çıkıp sovyetleri yenilgiye uğratarak tatmin olmuş,artık gerek yokmuşAynen bence de yalan.. 69daki teknoloji ile aya çıkan amerika 2000li yıllarda gelişmiş teknoloji ile neden tekrar çıkmıyor aya??
kız bi de o çıktıkları apollo zımbırtısıyla ben korku tüneline bile girmemAynen bence de yalan.. 69daki teknoloji ile aya çıkan amerika 2000li yıllarda gelişmiş teknoloji ile neden tekrar çıkmıyor aya??
Hayır ya bi daha çıksın garanti olsun..çünkü bi kere çıkıp sovyetleri yenilgiye uğratarak tatmin olmuş,artık gerek yokmuş
hakkaten bu teknoloji ile neden çıkamıyolar di miHayır ya bi daha çıksın garanti olsun..
Ni ha ha@Eflalim koş açtım konuyu
İzlemiştim galiba
Vizyon Tarihi:11 Ekim 2013
Yapımı:2013 - ABD
Tür:Bilim Kurgu , Gerilim
Süre:90 Dak.
imdb : 7.7
Yönetmen:Alfonso Cuarón
Oyuncular:Sandra Bullock , George Clooney
Seslendirenler:Basher Savage , Eric Michels
Senaryo:Alfonso Cuarón , Rodrigo García , Jonás Cuarón
Yapımcı:Alfonso Cuarón , David Heyman
bir film düşünün,ilk dakikalarda adrenalin başlıyor ve son dakikaya kadar hiç düşmüyor.bana göre puanı aztahmin edilebilir klasik sonlardan olmayan bi finali var