Ek Gıda Sonrası Mama Reddi

Maya.

Daimi Üye
Tepki
46.957
Kızlar bir şey sorucam ben 8 ay önce sezeryanla doğum yaptım doğumdan 6 ay sonra sağ kasık ağrısı başladı genel cerrahiye gittim ilaçlı bt usg kan idrar her şeyi istedi apandisit için ama temiz dedi. Ağrım yaklaşık 20-25 gün sürdü geçmişti. Dün tekrar başladı ağrım bu sezeryan kaynaklı bir ağrı mı acaba sinir kas zorlaması gibi yaşayanınız var mı
ben yaşamadım ama normaldir bence sonuçta ameliyat olduk

OP
Brideblog

Brideblog

Aktif Üye
Tepki
146
dün akşam bayağı kötüleştim acile gittim kan idrar usg ilaçlı bilgisayarlı tomografi çekildi bebeğimi komşuya bırakmıştım 3 saat hastanedeydim rapor geç çıkacak dediler bende eve gelmek zorunda kaldım sonucu gösteremeden bugün genel cerraha göstereceğim. Raporda her şey apandisit karaciğer safra kesesi her şey normal görünüyor yazıyor

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
118.859
dün akşam bayağı kötüleştim acile gittim kan idrar usg ilaçlı bilgisayarlı tomografi çekildi bebeğimi komşuya bırakmıştım 3 saat hastanedeydim rapor geç çıkacak dediler bende eve gelmek zorunda kaldım sonucu gösteremeden bugün genel cerraha göstereceğim. Raporda her şey apandisit karaciğer safra kesesi her şey normal görünüyor yazıyor
Bel fıtığı olmasın o da sanırım kasığa vuruyordu

OP
Brideblog

Brideblog

Aktif Üye
Tepki
146
Ya anlamadım bir ağrı ama doktorlar bir şey yok diyor bir şey yoksa neden ağrır anlayamadım benim canım hiç tatlı değildir ama artık bu ağrıdan usandım

OP
Brideblog

Brideblog

Aktif Üye
Tepki
146
Bugün polikliniğe gittim doktor tekrar renkli usg istedi bizlik bir ağrı yok her şey çok normal dedi apandistte tıkanma yağlanma hiçbir şey yok dedi sezeryan doğumdan sonra başlamış endometriozis olabilir dedi kadın doğuma görün dedi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar