Efsane yönetmen Tarantino emekliye ayrılacak

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.293
Tepki
83.530
Puan
113
Konum
İstanbul
fft2mm6268069.jpg


Efsane yönetmen Tarantino emekliye ayrılacak

51 yaşındaki başarılı yönetmen Quentin Tarantino, son film The Hateful Eight'ten sonra son iki film daha çekip sinemayı bırakacağını ve emekliye ayrılacağını belirtti

51 yaşındaki başarılı yönetmen Quentin Tarantino, son film The Hateful Eight’ten sonra son iki film daha çekip sinemayı bırakacağını ve emekliye ayrılacağını belirtti.

Q&A programına katılan yönetmen “İnsanların sizden inmeniz için yalvaracağı kadar sahnede kalmayı doğru bulmuyorum. Siz ayrıldığınızda daha fazlasını istemeliler. Yönetmenliğin genç bir erkek oyunu olduğunu düşünüyorum ve ilk filmim ile son filmim arasında bir bağlantı olduğuna inanıyorum. Kimseyi eleştirmek için söylemiyorum ama hala iyiyken gitmek istiyorum… Geride 10 filmlik bir filmografi bırakmak istiyorum ve bunun için iki filmim daha kaldı. Henüz taşa yazılmadı ama planım bu.” şeklinde konuştu ve devam etti;

KARARLIYIM

“Artık dışarı çıkmak, kitap okumak ve bol bol film seyretmek istiyorum. Oyunlar yazmak, kitap yazmak daha doğrusu hayatımı mutlu yaşamak istiyorum. Kararlıyım 10 filmden sonra artık yokum. Önüme çok iyi bir senaryo bile gelse bakmayacağıma dair kendime söz verdim.” dedi.

Tarantino, 'The Hateful Eight' adını verdiği son filminin senaryosu internete sızınca, önce bütün projeyi çöpe atmıştı. Ekibinden birinin senaryoyu sızdırdığından emin olan ünlü yönetmen, etrafında şüphelendiği ve senelerdir birlikte çalıştığı 6 kişiyi de işten kovmuştu. Ancak kısa zaman sonra filmi yeniden çekmeye karar verdi. Tarantino'nun emeklilik fikrinde bu olayın etkisi olduğu düşünülüyor.

Posta

 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst