Ebru Şallı 'Bu Bebek Bize İlahi Bir Hediye'!

Çikolata

Daimi Üye
Tepki
5.378

"Bu Bebek Bize İlahi Bir Hediye!"

İkinci çocuğuna hamile olan Ebru Şallı: "Bu bebek bize ilahi bir hediye!"

İkinci çocuğuna hamile olduğunu açıklayan Ebru Şallı Tan, "Bu bebek bize Allah'ın bir hediyesi oldu" dedi. Hamileliğiyle ilgili Şamdan Plus dergisinden Selin Öksüz'e konuşan Şallı şunları anlattı:
İşlerimin yoğunluğu nedeniyle, ikinci çocuk düşüncesini sürekli erteliyorduk. Bu bebek her ne kadar planlı olmasa da; aldırmayı hiç düşünmedik. Plansız bebeklerin dünyaya bir 'misyon' için geldiğine inanıyorum.

SPORA DEVAM

Sağlığım elverdiği sürece, dokuz ay boyunca spor yapmaya devam edeceğim. Zaten doktor da son 15 gün dinlenmemi ve daha sakin geçirmemi tavsiye ediyor. Doğru nefes tekniklerini bilmek, yürüyüş, yoga ve pilates, hamilelik döneminde çok etkili ve faydalı oluyor. İlk hamileliğimde, hep spor yaptım ve çok güzel beslendim. Aldığım kilolar da bebeğe yaradı, çünkü doğru besinleri tükettim. Zaten her zaman doktor kontrolündeydim, kendi kafama göre diyet uygulamadım.

KİLO TAKINTIM YOK

Hiçbir anne, kendini ve çocuğunu riske sokmaz. Açıkçası, hiç kilo takıntım yok. Ben zaten bünye olarak da çok kilo alan bir insan değilim. Belki de ilk hamileliğimden daha fazla kilo alacağım, hiç belli olmaz.
İlgili bir anneyim... Beren'i hiç boş bırakamıyorum açıkçası. Beren'in sağlıklı beslenmesini ve düzgün bir insan olarak yetişmesini istiyorum.
fxs4mw.jpg

Mss_42

Daimi Üye
Tepki
608
yakında kendininde ilahi bir misyon için dünyaya gönderildiğini iddaa ederse hiç şaşmam...:saskin:-kizgin...gıcık şey...:hihh:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar