‘Düğünde dansöz bile oynatmadık’

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.291
Tepki
83.528
Puan
113
Konum
İstanbul
-dugunde-dansoz-bile-oynatmadik--2674202.Jpeg


‘Düğünde dansöz bile oynatmadık’

Oğlu Alican’ın, Meltem Cumbul ile evliliğine karşı çıkan ardından fikrini değiştiren Erol Özbaş, ‘Alaturka değil, modern bir düğün yaptık’ dedi

Oyuncu Meltem Cumbul, 2,5 aylık beraberliğin ardından sürpriz bir kararla 23 Ağustos’ta nikah masasına oturduğu turizmci Alican Özbaş ile cumartesi günü düğün yaptı. Cumbul’un nikahı başta evliliğine karşı çıkan kayınpederi Erol Özbaş’ın Kuşadası‘ndaki Blue Sky Otel’inde yapıldı.

Yunan adalarına gittiği sırada oğlunun kendisinden habersiz evlenmesine öfkelenen ve “Aralarında 14 yaş fark var, oğlum annesini özlemiş herhalde... Bu gidişle benim oğlum 3-4 kez daha evlenir” diyen Özbaş, daha sonra bu düşüncelerinden vazgeçmişti. Tatil dönüşü her şeyin tatlıya bağlandığını hatırlatan Özbaş, düğünde Cumbul ve oğluyla beraber mutluluk pozları verdi.

‘Mutluluk herkesin hakkı’
Nikah haberini arkadaşlarından aldığında panik halinde öyle konuştuğunu söyleyen Özbaş, “Daha sonra herkesin mutlu olmaya hakkı olduğunu düşündüm. Her şey tatlıya bağlandı. Zaten döndüğümden beri hep çocuklarla beraberiz. Düğün yapmaya karar vermiştik. Şimdi güzel, neşeli bir düğün yaptık. Çok uyumlu arkadaşlar vardı, herkes çok eğlendi. Hiç alaturkaya kaçmayan, gayet modern ve düzgün bir düğün yaptık. Dansöz bile oynatmadık.
İzmir Devlet Operası’ndan sanatçılar geldi. Kokteyl sırasında da caz müziği dinledik. Oy birliğiyle böyle bir düğün yapmaya karar verdik. Tatlı bir şekilde geçti” dedi.

‘Bana baba deme, Erol de’
Merve Hasman’la yaptığı ilk evliliği sırasında oğlu ile görüşmediği için düğününe de gitmediğini anlatan Özbaş, “O dönem oğlumla görüşmüyordum ama bu düğünü biz yaptık. Meltem ile aramız çok iyi. Zaten baba falan dedirtmiyorum. Meltem’e ‘Bana ismimle hitap et’ dedim. Ben ona Meltem, o da bana Erol diyor. Sohbetlerimiz genelde müzik üzerine oluyor. Alican’ın bu evliliği kesinlikle içime sindi. Şimdi her baba gibi ben de hayırlısıyla dede olmak istiyorum” diye konuştu.
Baba Özbaş, Cumbul ve oğlunun bundan sonra hayatlarının Kuşadası ile İstanbul arasında geçeceğini belirtti. Düğünde kayınpeder Özbaş, Cumbul’a inci kolye ve bilezik taktı.

Milliyet
 

felisity

Daimi Üye
Katılım
17 Şubat 2011
Mesajlar
1.551
Tepki
1.778
Puan
113
Konum
ADANA
amababası çok ağır konuşmuş yaa. annesini özlemiş heralde demiş. ne kadr kırıcı bişey bu.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst